TÜYAP kitap fuarı ne zaman başlıyor? TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir? Kitap fuarı için geri sayım

TÜYAP kitap fuarı ne zaman başlıyor? TÜYAP kitap fuarına nasıl gidilir? Kitap fuarı için geri sayım

Her sene İstanbul TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen kitap fuarı için geri sayım başladı. Yurt içi ve yurt dışından on binlerce katılımcının ziyaret ettiği TÜYAP kitap fuarına gidecek olanlar, fuarın ne zaman başlayacağı konusunu araştırıyor. Gelişmeler ise karar.com’da yer alıyor…

 

Her sene yarım milyon ziyaretçiyi misafir eden Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu yıl da kitapseverlerle kitapları ve yazarları buluşturacak. TÜYAP kitap fuarı kapsamında 100'e yakın uluslararası katılımcı firma ve 40'a yakın uluslararası konuk fuarda yer alacak. İşte detaylar…

TÜYAP KİTAP FUARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbul TÜYAP kitap fuarı bu yıl 2-10 Kasım 2019 tarihlerinde okurları, yurt içi ve yurt dışından birçok değerli yazarla bir araya getirecek.

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı her sene 40 bin metrekareyi aşkın sergileme alanında 9 gün boyunca 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla, söyleşi, panel, çocuk etkinlikleri ve atölye çalışmalarından oluşan 300 kültür etkinliğine ve 2 binden fazla imza gününe ev sahipliği yaparak yarım milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlıyor.

19-10/07/tuyap-kitap-fuarijpgg.jpg

ZİYARET SAATLERİ:

Hafta sonu : 10:00-20.00
Hafta içi : 10.00-19.00
(*10 Kasım : 10.00-19.00)

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

TÜYAP TAM OLARAK NEREDE?

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde yer alıyor. Metrobüsle gelecekler Beylikdüzü son durağında inebilir. Otobüsle gelmeyi tercih edenler de Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Mimarsinan istikametini kullanan otobüsleri tercih edebilir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN