TV8 yan ekran uygulaması | Survivor SMS ücreti ne kadar? | Acunn

TV8 yan ekran uygulaması | Survivor SMS ücreti ne kadar? | Acunn

TV8 yan ekran uygulaması. Acunn. TV8 Google Play ve İOS yan ekran indir. Survivor 2019 SMS ücreti ne kadar? Survivor 2019 oylama yap. Tv8 Yan Ekran Giriş yapmak haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar haberimizde. 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü yayınlanan Survivor 2019 elemesinde oy kullanabilirsiniz. İos ve Android cihaz için TV8 Yan Ekran indir detaylar...

TV8 yan ekran uygulaması nasıl kullanılır. Acunn TV8 Google Play ve İOS yan ekran indir. Survivor 2019 SMS ücreti ne kadar? Survivor 2019 oylama yap. TV8 Yan Ekran Giriş yapmak haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar haberimizde. 1 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan Survivor 2019 elemesinde oy kullanabilirsiniz. İos ve Android cihaz için TV8 Yan Ekran indir detaylar...

TV8 Yan Ekran nasıl kullanılır?

1.TV8 Yan Ekran uygulamasına sosyal medya hesabınız ile giriş yapın.

2.Yayın saatinde uygulamayı açık tutun.

3.Yayın içeriğine göre yorum, anket, oy kullanma gibi fonksiyonlar kendiliğinden aktif olacaktır.

TV8 Yan Ekran uygulaması tamamen ücretsizdir.

TV8 yan ekranı İOS cihaza indir

TV8 Yan Ekran uygulamasına Facebook ya da Twitter hesaplarınızı kullanarak üye olabilirsiniz.Üye olmak istediğiniz hesabı uygulama ana ekranından seçtikten sonra erişim için “İZİN VER” simgesine dokunmanız yeterli.

Android ve İOS işletim sistemlerini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan TV8 Yan Ekran, TV8 yayınlarına katılım şansını parmaklarımızın ucuna getiriyor.

Facebook ve Twitter'dan giriş yapabilirsiniz

TV8 Yan Ekran kullanarak TV8 yayınlarına katılabilme ve özel ödüllere sahip olabilme imkanına erişebiliyor, anketlere katılarak oy verebiliyor ve anket sonuçlarını görüntüleyebiliyorsunuz. Uygulamaya Facebook veya Twitter hesabınız üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Survivor 2019 SMS ücretleri

Survivor 2019'da Ada konseyi yapıldı. Eleme potasına giren isim sizlerin SMSleri ile belli olacak. Peki SMS ücreti ne kadar? SMS gönderebilirsiniz sms gönderebilmek için yapmanız gereken ise desteklemiş olduğunuz yarışmacını BÜYÜK haflerle yazınız ve 1890 a mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Halkın desteği oldukça önemli olduğunu unutmayınız sevdiğiniz yarışmacıyı bu şekilde destek olabilirsiniz. SMS ücreti ise abone şirketleri tarafından paylaşılıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN