Twitter Blue nedir, nasıl alınır? Twitter Blue özellikleri 2023

Twitter Blue nedir, nasıl alınır? Twitter Blue özellikleri 2023

Twitter platformu ile ilgili yapılan değişiklikler hız kesmeden devam ediyor. Peki Twitter Blue nedir? Kimler alabilir? Tüm detaylar haberimizde.

Elon Musk'ın Twitter platformunu satın almasından itibaren platformda birçok farklı değişiklik yapıldı. Peki Twitter Blue özelliği nedir? Kimler alabilir? Nasıl alınır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TWİTTER BLUE NEDİR

Twitter platformuna son olarak gelen mavi tik özelliği sonrasında Twitter Blue özelliği de etkinleştirilmiş oldu. Mavi tik alan kullanıcılar site içerisinde daha az reklam görüyor, daha uzun tweet atıyor ve attıkları tweetleri düzenleyebiliyor. Twitter mavi tik almak için internet sitesi üzerinden Daha Fazla seçeneğini seçip Twitter Blue özelliğine girerek Abone ol diyebilir ve telefon numarası doğrulaması talep eder. Abonelik ödemesi onaylandıktan sonra özelliğiniz etkinleşir. Akıllı telefonunuzda mobil uygulama üzerinden abone olacaksanız Profilinize girip Twitter Blue seçeneğini seçerek Abone Ol dedikten sonra ödeme işleminizi yaparak Blue özelliğinizi etkinleştirebilirsiniz. Twitter Blue özelliği ile birlikte atılan tweetler 30 dakika süre sonrasında düzenlenebilecek. 

Twitter Blue Özellikleri

Yer İşareti Klasörleri ile birlikte eklenen tweetler daha sonra hızlı şekilde kullanıcı tarafından bulunabilecek. Özel uygulama simgeleri ile birlikte telefonda uygulamanın simgesi değiştirilebilecek. Twitter Blue özelliği ile birlikte uygulama içinde çeşitli temalar seçilebilecek. Özel gezinti özelliği sayesinde keşfetinizde bulunan tweetleri seçebileceksiniz. Popüler makaleler özelliği ile birlikte en çok paylaşılmış makaleler için kısayol sağlayabileceksiniz. Okuyucu özelliği daha rahat okuma imkanı sunacak. Tweet geri alma özelliği ile birlikte başkaları görmeden yazdığınız bir tweeti geri çekebileceksiniz. Twitter Blue özelliği ile birlikte daha çok etkileşim kurduğunuz insanlarla sohbetlerde öncelikli sıralama olacak. Twitter Blue özelliği ile birlikte en fazla 2 GB olması şartıyla 60 dakikalık videolar yükleyebileceksiniz. Twitter Blue abonesi olan kullanıcılar 4 bin karaktere kadar tweet atabilecek. SMS iki faktörlü kimlik doğrulaması ile birlikte hesap korumanız daha güçlü hale gelecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN