Uğur Doğan öldü mü yaşıyor mu? Damat adayı Uğur Doğan intihar etti

Uğur Doğan öldü mü yaşıyor mu? Damat adayı Uğur Doğan intihar etti

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran damat adayı Uğur Doğan’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir videonun ardından intihar ettiği öğrenildi. Peki Uğur doğan kimdir, yaşıyor mu ya da öldü mü? İşte detaylar…

Evlilik programına katılan eski damat adayı Uğur Doğan, sosyal medyadan yayınladığı video ile dikkat çekti. Doğan’ın, 'Akıl sağlığım yerimde, ne yapıyorsam hür irademle yapıyorum. Beni asla unutmayın. İyilikle, güzellikle kalın.' gibi ifadeler kullanması, ‘İntihar mı etti?’ yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. İşte Uğur Doğan ile ilgili aradıklarınız…

UĞUR DOĞAN İNTİHAR ETTİ

Zuhal Topal tarafından sunulan evlilik programına katılan damat adayı Uğur Doğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı video, ‘intihar etti’ yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Gelen son dakika haberine göre Samatya hastanesine kaldırılan Doğan'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı aktarıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınlayan ünlü damat adayı, "Akıl sağlığım, bilincim yerinde. Ne yapıyorsam özgür, hür irademle yapıyorum. Beni asla unutmayın olur mu? İyilikle güzellikle kalın her zaman. Hoşça kalın" dedi. Doğan, paylaştığı videoya "Bana ayrılan sürenin sonuna geldik. Hoşça kalın, hep güzel kalın" notunu düşerken, sevenleri ve takipçileri de Doğan'ın bu paylaşımına yorum yağdırdı. Doğan'ın saatler öncesinde yaptığı veda videosunun altına yapılan yorumlarda, takipçileri hastaneyi aradıklarını ve kalbinin durması sonucu genç adamın öldüğünü söyledi. Ev sakinleri, Doğan'ın siyanür içerek intihar etmiş olabileceğini belirtti. 

19-08/14/damat-adayi-ugur-dogan-video-paylas-0f1n.jpg

EVDE SİYANÜR İNCELEMESİ 

Yapılan aramalarda sağlığa etki edecek herhangi bir kimyasal maddeye rastlanılmazken, Samatya'da yer alan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki işlemleri tamamlanan Doğan'ın cenazesi Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Doğan'ın kesin ölüm sebebi ise otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak.

UĞUR DOĞAN KİMDİR?

Zuhal Topal'la programına katılarak adaylarını bekleyen damat adayı Uğur Doğan 25 yaşında... Doğan, Naz Mila ile kısa süre birlikte olmuştu.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN