Üniversitede tercih edilen en popüler kıyafetler 2022

Üniversitede tercih edilen en popüler kıyafetler 2022

2022-2023 eğitim öğretim yılı başlarken binlerce genç üniversite kampüsleri ortamlarına girdiler. Heyecan dolu gençlerin en çok ilgisini çeken yeni ortamlar ve tarzlar olurken üniversitelerde tercih edilen en popüler kıyafetlerin hangileri olduğu araştırılmaya başlandı. İşte, Üniversitede tercih edilen en popüler kıyafetler..

Üniversite ortamı her gencin hayalini kurduğu en önemli zamanlardan biridir ve bir ömür boyu hafızalarında renkli sayfalar bırakır. Üstelik hemen her gencin hayali, tarzıyla yıllar içinde adından söz ettirenlerden biri olmaktır.

Son aylardaki moda haftalarında özellikle Gucci ve Vakko'nun bu yılki kampüs stilini öne çıkaran parçaları öne çıktı. Bu parçalar diğer markalar tarafından çerçevelenerek rengarenk ve farklı kombinler yaratıldı. Bunun sonucunda insanların zihinlerinde farklı gün kombinasyonları oluştu. Bu olağanüstü, dikkat çekici parçalar trendler arasında yerini aldığına göre sıra dolabınızı güncellemeye geldi.

Üniversitede tercih edilen en popüler kıyafetler

Diğer taraftan parçaların çoğunun özellikle 90'lı yıllar zamanında popüler olan tasarımlar olmasından dolayı bazı stil danışmanları bu konuda alışveriş kapılarının çok fazla zorlanmaması gerektiğini söylüyorlar.

ÜNİVERSİTEDE EN ÇOK TERCİH EDİLEN KIYAFETLER NELERDİR?

TRENÇKOT

Sonbahardan kışatüm kampüs hayatında en sok tercih edilen beklenen parçalardan birisidir. Trençkotlar giyildiğinde rahatlık sağlar. Tek bir renk ve parçanın tarzınızı kolayca yansıtmasını sağlayan bir diğer unsur da tasarımdır. Bir trençkotta asker yeşili ve sütlü kahve renkleri genellikle günü kurtarır.

Üniversitede tercih edilen en popüler kıyafetler

SWEATSHİRT

Kampüs denildiği zaman akıllara ilk gelen kurtarıcı sweatlerdir. Kapşonlu veya kapşonsuz sweatshirtler de soğuk havalarda da çok fazla tercih edilir. 

Üniversitede tercih edilen en popüler kıyafetler

Uzunluğu, özellikle kol ve bel şekilleri ile dikkat çeken en popüler sweatlerde Marvel film kahramanı baskılarıdır. Bu baskılar genellile enerjinin en güzel yansımalarından biri olarak da tanımlanır. Gucci, bu yıl moda severlerin de çom bependiği desenli yeni bir tasarımlarını tanıttı.

BOL KESİM PANTOLON

Gevşek parçalar son yıllarda yeni bir moda akımı yarattı. Pandemi sürecinde hayatımıza geri dönen bol parçalar aslında 20'li yılların moda trendlerini yeniden alevlendirdi. 

Üniversitede tercih edilen en popüler kıyafetler

Tarzınız ve hem trend hem de trendleri yansıtıyor. Markalar bu yıl bol kesim pantolonları tercih etti.Uzun kampüs hayatı için sizi rahat ettirecek pantolonları seçerken boyunuza dikkat etmenizde fayda var. 160 cm boyundaysanız bol pantolon, yüksek belli, topuğa kadar uzanan uzun pantolon ve üzerinize tam oturan bir tişört öneriyoruz.

SIRT ÇANTASI

Lise ortamını yansıtmış olsa bile sırt çantaları en etkili stil unsurlarından biridir. Sırt çantaları, yaklaşık altı yıldır hayatımızda olan ancak moda ikonları arasında yeniden trend olmaya başlayan el çantaları ve kol çantaları nedeniyle seyahat çantası olarak anılıyor. 

Üniversitede tercih edilen en popüler kıyafetler

Kore modasının vazgeçilmezi olan sırt çantası, aynı zamanda modayı takip edenlerin de vazgeçilmezi oluyor. Çoğu kombinasyondan yapılan sırt çantaları, günlük malzemelerinizi sorunsuz bir şekilde taşımanıza yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN