Ünlü aktörün iki eliyle mikrofonu zor tutması sosyal medyada endişelere yol açtı

65 yaşındaki ünlü oyuncu Tom Hanks, Elvis adlı yeni filminin tanıtım turnesinde sahnede konuşma yaparken mikrofonu tutmakta zorlandı. Sağ elinin bir anda titremeye başlamasıyla aktör, diğer eliyle sağ eline destek vermek zorunda kaldı. Titreme dolayısıyla ünlü oyuncu mikrofonu bir süre iki eliyle tutmak zorunda kalırken sağlık endişeleri ise gündeme geldi. O anlar ise böyle kaydedildi.

Ünlü oyuncu Tom Hanks yeni filmlerinin tanıtımında sahnede zor anlar yaşadı, sağlık endişeleri gündeme geldi.

Tom Hanks (65) başrolünü Austin Butler ile paylaştığı Elvis filminin tanıtım turnesi dolayısıyla Avustralya'nın Sidney kentinde, Gold Coast adlı bir bölgedeydi. Aktör sahneye çıktığı esnada "Dünyada Gold Coast'tan daha iyi bir film çekme yeri yok" sözlerini sarf ederken sağ elinin titremeye başladığı görülüyor.

Konuşmasına devam eden aktör, titremenin şiddetini arttırmasıyla diğer eliyle sağ eline destek vermek zorunda kalıyor. Ünlü oyuncunun kontrolsüz el titremesi nedeniyle bir süre mikrofonu iki eliyle tutmak zorunda kalması ise beraberinde sağlık endişelerini getirdi ve sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Ünlü aktörün o anları ise böyle kaydedildi.