Ünlü çift evlilik kararı aldı! Sosyal medyada tebrik mesajları yağdı

Ünlü çift evlilik kararı aldı! Sosyal medyada tebrik mesajları yağdı

İki yıldır birlikte olan ünlü çift İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir, evlilik kararı aldıklarını duyurdu. İkili, Yazıcı'nın parmağındaki yüzüğü de sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Aşk 101 dizisiyle adından söz ettiren 20 yaşındaki oyuncu İpek Filiz Yazıcı, uzun süredir birlikte olduğu 30 yaşındaki şarkıcı Ufuk Beydemir’den evlilik teklifi aldı. Yazıcı, sevgilisinin evlilik teklifine "evet" derken ünlü çift, güzel haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Çiftin paylaşımı takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum alırken, ünlü isimlerden de tebrik yorumları geldi. Yazıcı'nın fotoğrafta nişan yüzüğünü göstermesi dikkat çekti.

u.jpg

"Ay Tenli Kadın" şarkısıyla geniş kitlelerce tanınan şarkıcı Ufuk Beydemir ve son günlerde "İçimizdeki Ateş" dizisinde rol alan İpek Filiz Yazıcı, 2020 yılından beri birliktelik yaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN