Ünlü fenomenden bomba iddia: Mehmet Ali Erbil'in TikTok'taki günlük kazancını açıkladı

Ünlü fenomenden bomba iddia: Mehmet Ali Erbil'in TikTok'taki günlük kazancını açıkladı

Mehmet Ali Erbil hakkında, kendisine attığı çirkin teklifleri içeren mesajları ifşa eden sosyal medya fenomeni Ece Ronay'dan bomba gibi iddia geldi. 2.sayfa programına katılan Ronay, TikTok'taki hareketleriyle gündeme oturan Erbil'in söz konusu platformda günlük 70 ila 100 bin TL arasında para kazandığını ileri sürdü.

Kariyer hayatında sık sık tepki çeken davranışlar sergileyen Mehmet Ali Erbil'in taciz mesajlarını ifşa eden Ece Ronay son dönemde TikTok'ta yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Erbil hakkında bomba bir iddiada bulundu.

TikTok hesabını açarak izleyicilerden hediye isteyen Erbil için "Dilenci" diyen Ronay, konu davalık olduğu komedyene gelince kendini tutamadı.

Erbil'in TikTok'taki kazancından bahseden Ronay, "Bana söylediği bir şeyi yine kendisi yaparsa laf söylemeye devam ederim. Beni ezmeye çalıştıkları her şeyi şimdi onlarda görüyorum. Gördükçe de yüzlerine vurmaya devam edeceğim. Mehmet Ali Erbil TikTok'tan günlük 70 ila 100 bin TL arasında para kazanıyor. Gönderilen hediyelerle o civarda bir para kazandığı için TikTok'tan vazgeçemiyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN