Ünlü isim tatile çıktı! Karavanın fiyatı şoke etti

Ünlü isim tatile çıktı! Karavanın fiyatı şoke etti

Bir dönem oyunculuk yapan ve sonra İzzet Özilhan ile evlenip oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, son yılların yükselen trendi olan karavan modasına kayıtsız kalamadı. Yasemin Özilhan'ın 300 bin TL'lik karavanı olay oldu.

Yasemin Özilhan ile İzzet Özilhan 300 bin çifti lüks yaşantısıyla dikkat çekiyor. Çift, temmuz ayında Crawler marka karavan satın aldı. Yasemin-İzzet Özilhan 300 bin lira ödedikleri Batu 535 model karavanları ile ilk seyahatlerine çıktı.

karavan-yasemin-ozilhan.jpg

Hiçbir detayın unutulmadığı lüks karavanları ile kendilerine sakin bir rota çizen ikiliden Yasemin Özilhan, doğa tatilinin fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

karavan.jpg

Ev konforunu tatile taşıyan Yasemin Özilhan, mutfağa girip pizza yaptı.

yazemin-ozilhan.jpg

Günün büyük çoğunluğunu bisiklet sürerek ve trekking yaparak geçiren Yasemin Özilhan, günün yorgunluğunu hamakta sallanarak attı.

yasemin-ozilhan-izzet-ozilhan.jpg

Yasemin Özilhan, akşamları ise eşi ile birlikte film keyfi yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN