Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti

Ünlü modacı Thierry Mugler hayatını kaybetti

Lady Gaga, Beyonce ve Kim Kardashian'ı giydirmesiyle bilinen 73 yaşındaki ünlü Fransız modacı Thierry Mugler, doğal sebeplerle hayatını kaybetti. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdi.

73 yaşındaki Fransız ünlü moda tasarımcısı Thierry Mugler hayatını kaybetti. Menajerinin sosyal medyadan yaptığı açıklamaya göre doğal nedenlerle evinde hayata gözlerini yuman Mugler, 1940’lar ve 50’lerin ihtişamından ilham alan geniş omuzlu ve keskin dikişli tasarımlarıyla biliniyordu.

Aynı zamanda Angel ve Alien parfüm markalarının da sahibiydi. Mugler’ın tasarımları David Bowie ve Lady Gaga gibi yıldızlar tarafından giyilirken, ayrıca ünlü tasarımcı Beyonce için birçok sahne kostümü hazırlamıştı. Mugler’ın en ünlü tasarımı ise 2019 yılında Met Gala’da Kim Kardashian için hazırladığı 'ıslak elbise' olmuştu.

'HER ZAMAN ÖZLENECEKSİN'

Ünlü modacı Mugler’in sevenleri vefatının ardından sosyal medyada paylaşım yaptı.

Şarkıcı Beyonce, web sitesinde yayımladığı mesajda, 'Huzur içinde uyu Thierry Mugler' sözlerini kaydederken, Model Irina Shayk ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mugler ile fotoğrafını paylaşarak, 'Çok erken gitti. Her zaman özleneceksin' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN