Ünlü müzisyenden acı haber: Joey Jordison hayatını kaybetti

Ünlü müzisyenden acı haber: Joey Jordison hayatını kaybetti

ABD'li metal grubu Slipknot'un eski davulcusu Joey Jordison 46 yaşında hayatını kaybetti. Grammy ödüllü müzisyenin ölüm sebebi paylaşılmadı.

Müzik dünyası ABD’li müzisyen Joey Jordison’dan gelen haberle sarsıldı. 46 yaşındaki Jordison’un hayatını kaybettiği açıklandı.

Ailesi tarafından yapılan açıklamada ölüm sebebine ilişkin bir detay verilmezken, “Üretken bir davulcu, müzisyen ve sanatçı olan Joey Jordison’un uykusunda hayatını kaybettiğini duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Joey’nin ölümü kalbimizi bomboş bıraktı. Joey’i tanıyanlar onun zekasını, kişiliğini, kocaman kalbini ve ailesi ile müziğe olan sevgisini bilirdi” ifadeleri kullanıldı.

sanatci-joey-jordiso.jpg

Iowa’da dünyaya gelen Jordison, 1995’te Slipknot’a katılana kadar pek çok yerel grupla çalışmalar yürüttü. Gruba katılmasıyla beraber ‘ Mate. Kill. Feed. Repeat’ isimli ilk kayıtlarını yayınladılar. 1999’da ilk albümlerini çıkardıklarında grup üyelerinin sayısı 9’a yükseldi.

GRUPTAN ATILDI İDDİASI

Slipknot’la 2004’te Vol 3: (The Subliminal Verses) ve 2008’de All Hope Is Gone olmak üzere iki albüm daha yapan Jordison, 2005 yılında grupla birlikte Grammy kazandı. 2013’te gruptan kişisel sebeplerle ayrıldığı açıklanan Jordison, 2014 ortaya attığı iddiada kendi isteğiyle ayrılmadığını kovulduğunu öne sürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN