Ünlü olmuş ama... Kızılcık Şerbeti'nin yıldızından ağza alınmayacak sözler

Ünlü olmuş ama... Kızılcık Şerbeti'nin yıldızından ağza alınmayacak sözler

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde kriz anları gündeme bomba gibi düştü. Dizinin başrol oyuncusu ağza alınmayacak sözler sarf edince ortalık bir anda karıştı. İstediği kuaför gelmediği için ortalığı karıştıran oyuncuya yapımcı rest çekti. İşte olayın detayları…

Kızılcık Şerbeti’nde ortalık bir anda karıştı. Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen, Evrim Alasya gibi yetenekli isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde o oyuncunun kaprisleri tüm çalışanları canından bezdirdi. Sabah’ta yer alan haber doğrultusunda uzun süredir istekleri ve kaprisleri ile herkesi bıktıran oyuncunun son isteği ise krize neden oldu. İşte olayın detayları…


SETTE AĞZI ALINMAYACAK SÖZLER SÖYLEDİ


Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde kriz anları gündeme bomba gibi düştü. Yapımcı şirketin anlaştığı saç- makyaj işlemlerini yürüten kuaförü beğenmeyen Evrim Alasya, ortalığı birbirine kattı. Sete kişisel hayatta gittiği kuaförü getirmek isteyen Alasya, red yanıtı alınca deliye döndü.

evrim-alasya.jpg
Yapımcının masraflarını karşılayamayacağı sözleri üzerine ters düşen Evrim Alasya kendi kuaförünü karavanında göremeyince çılgına döndü. Ünlü oyuncu set ekibine küfürler yağdırırken daha fazla bu duruma dayanamayan yönetmen Ketche’de sinirlerine hakim olamadı.


YÖNETMEN REST ÇEKTİ


Evrim Alasya'nın hakaretlerine daha fazla dayanamayan Ketche, seti terk edince çekimlerde yarıda kesildi. Yönetmen Ketche Evrim Alasya arasında yaşanan krize yapımcı el attı. Ünlü yönetmenin yapımcıya 'Ya ben, ya o' diyerek rest çektiği ifade edildi.

evrim-alasya-kriz.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN