Ünlü oyuncu Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ‘Aşk-ı Memnu’ isimli efsane dizinin Hilmi Bey’i Recep Aktuğ’un hastaneye kaldırıldığını duyurdu

‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Ender Bey’ karakteri ve ‘Aşk-ı Memnu’ adlı dizide ise ‘Hilmi Bey’ karakteri ile herkesin tanıdığı ünlü oyuncu Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı.

KOAH teşhisi konulan Aktuğ’un, sırtında iki kemiğin kırıldığı ve ciğerlerinin su topladığı ortaya çıktı.

RECEP AKTUĞ KİMDİR?

Recep Aktuğ, 1976 yılında Türkiye'nin ilk eşlik vokal grubu Kısa Dalga'yı kurdu. Kısa Dalga ilk gece çalışmasını Ayten Alpman ile yaptı. 1978 yılında Antalya Altın Portakal Şarkı yarışmasına iki beste ile katılan Aktuğ, ikincilik ve yedincilik ödülü kazandı. 1979 yılında Cantekin ile Eurovision'a katıldı, 1981 yılında Giden Gençliğe ve Canım adlı şarkılarıyla ilk kırkbeşliğini çıkardı.

18-12/10/2255248_89eded3644ccb164282f8477ed3a0b24_640x640.jpg

1983 yılında Buğra Uğur'un bestesi ile Eurovision Türkiye birincisi olarak, Çetin Alp ile Almanya'da Türkiye'yi temsil etti. Birçok bestesi ve şarkı sözü çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen Aktuğ, birçok reklam filminde ve dizide de rol aldı.

Recep Aktuğ'nun Esen Müzik etiketiyle çıkmış ‘Alışma Bana’ ve ‘Siyah Gül’ adlı iki müzik albümü de bulunmaktadır. ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Ender Bey’ karakteri ve ‘Aşk-ı Memnu’ adlı dizide ise ‘Hilmi Bey’ karakteri ile çok sevildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN