Ünlü oyuncu Zsa Zsa Gabor'un eşyaları 909 bin dolara satıldı

Ünlü oyuncu Zsa Zsa Gabor'un eşyaları 909 bin dolara satıldı

99 yaşında Los Angeles'ta hayatını kaybeden ünlü kadın sinema oyuncusu Zsa Zsa Gabor'un sahip olduğu kostümler, hediye eşyaları ve diğer eşyaları 909 bin dolara açık artırmada satıldı.

NEW YORK / KARAR

Heritage Müzayede Evi tarafından Gabor'un eski malikanesinde yapılan açık artırmada, ünlü sinema oyuncusun sahip olduğu Amerikalı ressam Margaret Keane imzalı portresi 45 bin dolara alıcı bulurken, mücevherleri 20 bin dolara ve Candelabra'nın Arkasında filminde de kullanılan piyanosu ise 24 bin dolara satıldı.

Hollywood'da bir döneme damgasını vuran, ilk evliğini Türk siyasetçi Burhan Asaf Belge ile yapan Macar asıllı oyuncu Gabor, 1941 yılında boşandıktan sonra ünlü müzik adamı Ahmet Ertegün tarafından ABD sosyetesine tanıştırılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN