Ünlü sanatçı Teoman'dan hayranlarını şoke edecek açıklama! Kariyeri ile ilgili öyle bir açıklamada bulundu ki...

Ünlü sanatçı Teoman'dan hayranlarını şoke edecek açıklama! Kariyeri ile ilgili öyle bir açıklamada bulundu ki...

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'deki konserine katılan hayranlarına Jerome David Salinger'in efsanevi romanı "Çavdar Tarlasında Çocuklar" adlı romanını fırlatarak dikkatleri üzerine çeken Teoman, son olarak gençlik yıllarına dair yaptığı itirafla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şarkıcı bu kez ilginç açıklamalarıyla adından söz ettirdi.

Son olarak yeni single’ı 'Bir Kış Sabahı'nın da yer aldığı, 'Rock and Roll' adlı toplama albümüyle müzik sevenlerin karşısına geçerek dikkatleri üzerine çeken Türk rock müziğinin güçlü sesi Teoman, adından söz ettirmeye devam ediyor.

HAYRANLARINA KİTAP FIRLATMIŞTI

Onyedi, Gönülçelen, İstanbul'da Sonbahar, Kupa Kızı Ve Sinek Valesi, Renkli Rüyalar Oteli, Uykusuz Her Gece, Paramparça, N'apim Tabiatim Böyle, Sardunyalar arasında gibi şarkılarla geniş dinleyici kitlesine ulaşan başarılı sanatçı Teoman, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'deki konserine katılan hayranlarına Jerome David Salinger'in efsanevi romanı "Çavdar Tarlasında Çocuklar" adlı romanını fırlatarak hayranlarını şoke etmişti.

"GENÇLİĞİMDE PEK UMURUMDA DEĞİLDİ SEYİRCİ" AÇIKLAMASI ŞAŞKINLIK YARATMIŞTI

1997'de Teoman, 1998'de O, 2000'de Onyedi, 2003'de Teoman, 2004'de En Güzel Hikayem, 2006 'da Renkli Rüyalar Oteli, 2009'da Aşk ve Gurur, 2015'te Eski Bir Rüya Uğruna...2021 de Gecenin Sonuna Yolculuk albümlerini yayınlayarak geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü sanatçı, son olarak ise gençlik yıllarına dair yaptığı "Gençliğimde pek umurumda değildi seyirci" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

man.webp

"BOŞ BOŞ DOLAŞIYORUM"

Hürriyet gazetesinden Deniz Boy'un haberine göre: Önceki gün Bebek’te görüntülenen 54 yaşındaki sanatçı bu kez ise konserlerine kısa bir ara verdiğini belirterek ilginç açıklamalarda bulundu.

'Boş boş dolandığını' vurgulayan başarılı sanatçı, “Her şey yolunda ve çok güzel. Ekim ayında yoğun bir şekilde çalışacağız. Oyunculuk yapmayacağım ama birkaç filme müzik yapacağım. Aslında artık küçük işler yapıyorum. Genelde de boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan değilim. Sadece ara sıra konser veriyorum. Kendime de tembellik kariyeri yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum. En önemlisi kendimi yarı emekli sayıyorum.” şeklinde konuştu.

man3.jpg

"PEK BİR ŞEY YAPTIĞIM YOK"

Hayatının eskisine nazaran çok düzenli olduğunu vurgulayan Teoman “Gündelik hayatımda pek bir şey yaptığım yok. Spor yapıyorum, erken yatıp erken kalkıyorum.” dedi.

ŞEBNEM FERAH İDDİALARINA YALANLAMA

Ünlü rock’çı Şebnem Ferah hakkındaki “Arada bir konuşuyoruz, çok yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye” sözlerine de açıklık getirerek “Evlilik için yaşlandım, evlenmem artık. Şebnem Ferah benim çok yakın arkadaşım. Çok eskiden aramızda şaka amaçlı öyle bir diyalog geçmişti, durum bu.” şeklinde konuştu.

Teoman’ın 2012-2015 arası evli kaldığı Ayşe Kaya’dan olan kızı Zeynep, 8 yaşında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN