Ünlü Şarkıcı Kötü Haberi Hayranlarına Duyurdu: Artık Buraya Kadar

Ünlü Şarkıcı Kötü Haberi Hayranlarına Duyurdu: Artık Buraya Kadar

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım hayranlarını üzdü. Sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri yeniden üstüne çeken 64 yaşındaki Zerrin Özer 'Buraya kadarmış' diyerek kötü haberi duyurdu. İşte Ünlü Şarkıcının Hayranlarına Duyurduğu Kötü Haberin detayları ve 'Artık Buraya Kadar' sözünün anlamı...

Türk pop müziğinin ünlü ismi Zerrin Özer'in sosyal medyadan yaptığı son paylaşım şoke etti. Kötü haberi sosyal medyadan duyurmayı tercih eden 80'li ve 90'lı yıllara damga vuran Pop müziğinin sevilen ismi Zerrin Özer kararı kendi iradesi ile aldığını belirterek 'Artık yeter' dedi.

zerrin-ozer-hurma.jpg

ZERRİN ÖZER BU KARARI KENDİ İRADEMLE ALDIM

Bir süredir müzik dünyasından uzak durmayı tercih eden ünlü sanatçı Zerrin Özer, Instagram hesabından sevenlerini üzen kararını açıkladı. 'Kıymetli dostlarım' diyerek sevenlerine seslenen Zerrin Özer bir kaç gün önce mesleki kariyerini noktalama kararı aldığını açıkladı. 'Bu kararı kendi iradem ile aldım' diyen Zerrin Özer müzik kariyerini bitirdiğini duyurdu.

Sosyal medya da bu karar sonrası Zerrin Özer'in sağlık durumu ile ilgili farklı yorumlar yapılırken Zerrin Özer sevenlerine 'sağlığım gayet iyi bir sıkıntı yok' diyerek sağlık sorunları nedeniyle müziği bıraktı yönündeki iddiaları da yalanladı.

İşte Zerrin Özer'in hayranlarını üzen o paylaşımı:

zerrin-ozer.jpg

'EN SON KÖĞEĞİ HURMA'DAN SONRA 'İNTİHAR' HABERLERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ'

Zerrin Özer en son köpeği Hurma'nın ölümü ile gündeme gelmişti. Hayvan sevgisiyle tanınan Zerrin Özer, Hurma isimli köpeğini kaybettiğini de sosyal medyadan duyurmuştu. Köpeği Hurma ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medyadan yayınlayan ünlü sanatçı, paylaşımına; "Çok sevdiğim oğlum, her şeyim, Hurma'mı kaybettim" diyerek başlamıştı. Zerrin Özer paylaştığı resmin altına ayrıca "Lütfen bu resmi görürseniz, bir dua eder misiniz? Teşekkür ederim..." notunu da düşmüştü.

Yıllardır baktığı köpeğini kaybettikten sonra depresyona girdiği iddia edilen Zerrin Özer o dönem 'intihar etti' haberleriyle gündeme gelmişti. Kaldırıldığı Şişli Etfal Hamidiye hastanesinde görüntülenen Zerrin Özer'in acil müşahede odasındaki görüntüleri sosyal medyaya düşmüştü. Menajeri Haluk Şentürk, ünlü sanatçının 10-15 tane ilaç içip, intihar ettiği yönündeki iddiaları ise yalanlamıştı.

zerrin-ozer-uzgun.jpg

MENAJERİ NİNTİHAR İDDİASINI YALANLAMIŞTI

Menajeri Haluk Şentürk basına yaptığı açıklamada Zerrin Özerin 10 ve ya 15 gündür çok yoğun bir şekilde çalıştığını ve bedensel yorgunluğun üzerine bir de köpeği Hurma'nın ölümümün de eklenmesi ile vücudunun çöktüğünü bu nedenle hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Hastaneden de sevilen sanatçı Zerrin Özer'in sağlık durumunun iyi olduğu haberi gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN