Ünlü şarkıcı tesettüre giriyor! Sosyal medyadaki açık saçı pozlarını sildi, sahneye veda etti... Hayranları şaştı kaldı

Ünlü şarkıcı tesettüre giriyor! Sosyal medyadaki açık saçı pozlarını sildi, sahneye veda etti... Hayranları şaştı kaldı

Bir dönemin unutulmaz isimleri şimdilerde çocuklarıyla gündemde yer alıyor. Özel hayatlarıyla dikkat çeken ünlü isimler yaptıkları paylaşımlarla da tüm gözleri üzerinde topluyor. Sabah ezanı okunurken bu kararı aldım diyen o isim şimdi çok rahat olduğunu açıkladı. İşte tesettüre giren ünlü isim…

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile sahneleri bırakma kararı alan Tuğçe Tayfur, "Bir sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat" açıklamasını yaptı. Annesinin kapandığı söylenerek kendisinin de böyle bir kararı olup olmadığı sorulurken Tuğçe Tayfur'dan gelen cevap herkesi şaşırttı. İşte tesettüre giren ünlü isim…


MANEVİYATA YÖNELDİ


Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile sahneleri bıraktığını söyleyen Tuğçe Tayfur, yeni hamlesi ile herkesi şaşırttı. Açık olduğu fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldıran Tuğçe Tayfur maneviyata yöneldi.

tugce-tayfur-acik-fotograflarini-sildi.jpg


Aldığı karara annesinin ve babasının sevindiğini söyleyen Tuğçe Tayfur Sabah’a özel açıklamalarda bulundu. 2 yıldır aklında olduğunu ancak cesaret edemediğini belirten Tayfur, 2 yıl sonunda sabah ezanı okunurken bu kararı aldığını ifade etti. Şimdilerde içinin çok rahat olduğunu belirten Tuğçe Tayfur, iyi ki böyle bir karar aldım açıklamasında bulundu.
Bu camianın kendisine uygun olmadığını dile getiren Tayfur, fıtratına uymadığının altını çizdi.

tugce-tayfur-kapandi.jpg

Camianın ortamının ve sahne hayatının kendi fıtratına uygun olmadığını vurgulayan Tayfur, şarkı söylemeyi çok sevdiğini ancak bu durumdan mutsuz olduğunu aktardı. Sanat camiasını içinde bulunduğu maneviyata uygun olmadığını dile getiren Tuğçe Tayfur, “Mutlu değildim bu camiada. Annemle de uzun süre istişare ettim. Babam da sahneleri bıraktığım için mutlu oldu. O da sahne hayatında olmamı istemiyordu." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN