Ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Bihter Erol kimdir? Esra Erol teyze oldu

Ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Bihter Erol kimdir? Esra Erol teyze oldu

Ünü sunucu Esra Erol teyze oldu.Esra Erol kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esra Erol'un kardeşi Bihter Erol, 2.bebeğini dünyaya getirdi. Hastanede kardeşiyle beraber çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Esra Erol 'Kavuşmaya az kaldı' mesajıyla mutluluğunu ifade etti.

Esra Erol teyze oldu. Ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Bihter Erol, ikinci kez anne olma mutluluğunu yaşadı. Esra Erol kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Esra Erol'un teyze olduğunu duyurduğu instagram paylaşımında hayranları genç annenin mutluluğunu paylaştı. Bihter Erol'u kardeşleri Esra Erol ve Eda Erol yalnız bırakmadı. İnstagram paylaşımı yapan Esra Erol, paylaşımında  'Kavuşmaya az kaldı' ifadesini kullandı. 

19-02/24/esra-erol.jpg

ESRA EROL TEYZE OLDU (ESRA EROL KİMDİR, NERELİDİR?)

İkinci kez teyze olan ve sosyal medya hesabından mutluluğunu paylaşan Esra Erol'un kim olduğuna dair aramalar da arttı. İşte Esra Erol'un biyografisi... Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

19-02/24/435x287-esra-erolda-1550507854155.jpg

Kanal D’de “Turkuaz” adlı bir program sundu. Ardından Technology Channel’da Siemens Mobile Kuşak Sunuculuğu yaptı.

Esra Erol, evlilik programı sunmaya Flash TV’de “Desti Izdivaç”adlı programla başladı. Oradan Star TV’ye geçip “Esra Erol'la İzdivaç” adlı programı ile bir ekran yıldızı haline geldi. Sonra kanalla yollarını ayırıp ATV’ye transfer oldu “Esra Erol'la Evlen benimle” programı sunmaktadır.

19-02/24/esrakpk.jpg

2 Temmuz 2010 tarihinde Kürt İdris lakaplı mafya babasının oğlu Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 21 Kasım 2015 tarihinde Ömer adında bir oğlu daha oldu.

Esra Erol, 2004 yılında Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide, Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde, 2005’te Başkan adlı TV filminde, aynı yıl Tuzak adlı TV dizisinde, 2009 yılında Kanal-İ-zasyon adlı sinema filminde konuk oyuncu ve 2010 yılında da Kamerayla İzdivaç adlı filmde roller üstlendi.

Esra Erol, uzun süreden beri ATV’de yayınlanmakta olan “Esra Erol'la Evlen benimle” adlı evlilik programıyla birçok kişinin mutluluğuna aracılık etmektedir. Son dönemde, popülaritesinin artması nedeniyle de sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Esra Erol, kadınlara şiddete karşı kaleme aldığı kitabıyla da, şiddete uğrayan kadınların sesi olmaya onlara destek vermeye çalışmaktadır. Şu an hala daha izdivaç programı sunarak programa başvuranları evlendirmeye çalışıyor.

19-02/24/2382348-1551010830.jpg

ESRA EROL 'KİTAPLAR YAKILMASIN' DİYEN GENCİN EĞİTİM MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

“Kitaplar yakılmak için değil, okunmak için vardır” sözleriyle fenomen olan Murat Sökük Esra Erol’da da programına katıldı.
“Kitaplar yakılmak için değil, okunmak için vardır” sözleriyle fenomen olan Murat Sökük Esra Erol'da da programına katıldı. Esra Erol, genci tüm eğitim masraflarını üstlendiğini duyurdu.

Esra Erol, Murat Sökük ile ilgili ”Evinize kitaplar geliyor yakılsın ısının diye, odun ihtiyacınızın yerine geçsin diye. Murat o kitapları satıp başkalarına kitap okuma alışkanlığı kazandıran ve kazandığı parayla gidip kömürünü alan muhteşem bir çocuk ve özel eğitim görüyor, bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Kocaman bir yüreği var” dedi.

Kitap satma hikayesini anlatan ve stüdyodakileri gözyaşlarına boğan Murat Sökük'e eğitim bursu için bir çok telefon geldiğini söyleyen Esra Erol, eğitim bursunu kendisinin üstleneceğini ve gencin eğitimi konusunda herşeyi yapacağını ifade etti. Esra Erol, canlı yayında izlyecilerine okuma alışkanlığı kazandırmak için, bir kampanya teklifinde bulundu. Erol, önereceği kitapları kendi kitlesiyle aynı zaman diliminde okuyup, kitabı okuyan seyircileriyle Türkiye'nin çeşitli illerinde bir araya geleceğini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN