Ünlü yönetmen evine 18,5 milyon dolar istiyor

Ünlü yönetmen evine 18,5 milyon dolar istiyor

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, Miral, Kelebek ve Dalgıç gibi ünlü filmlerin Oscar ödüllü yönetmeni Amerikalı ressam ve yönetmen Julian Schnabel'in dekorasyonunu eski eşiyle yaptığı New York'taki evi 18,5 milyon dolardan satışa sunuldu.

SALİHA SULTAN

'Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında', 'Miral', 'Kelebek ve Dalgıç' gibi ünlü filmlerin Oscar ödüllü yönetmeni Amerikalı yönetmen Julian Schnabel'in dekorasyonunu kendisinin yaptığı New York'taki evi görenleri kendisine hayran bırakıyor. Schnabel'ın eski eşi sanat koleksiyoneri Jacqueline Schnabel ile birlikte dekore ettiği Greenwich Village semtinde yer alan beş katlı konak, 1990'lardan beri Schnabel ailesinde. 18.5 milyon dolardan satışa sunulan konağın iç dekorasyonu ikilinin sanatsal zevkini yansıtıyor.

19-12/14/ground-floor_dining-room-1_edit03-19a.jpg

Çiftin kızı Julian, Wall Street Journal'a verdiği demeçte “Oradayken, Nil Nehri'nde bir teknede seyahat ediyormuş gibi hissediyorsunuz” diyor.

Dört yatak odası, dört terası, ışık dolu bir sanat stüdyosu, kütüphane ve bin metre karelik bir bodrum katı bulunan evde ayrıca değerli sanat eserleri bulunuyor. Evde Andy Warhol, Francesco Clemente ve Francis Picabia George Condo gibi ünlü sanatçıların eserleri de yer alıyor.

19-12/14/dining-room-1-2_edit03-19a.jpg

Yönetmen Schnabel, Cannes Film Festivali'nde En İyi Yönetmen Ödülü'nü, En İyi Yönetmen dalında Altın Küre'yi kazandı. Bunun yanında BAFTA, Akademi Ödülleri, César Award, Altın Palmiye ve iki kez Altın Aslan'a aday gösterilmişti.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN