Ünlülerin estetik kokteyli artık Türkiye'de

Ünlülerin estetik kokteyli artık Türkiye'de

Yaşlanma, güneş ışınlarının zararlı etkileri, dış radikaller, stres ve kötü beslenme özellikle cildi olumsuz yönde etkiliyor. Ciltte oluşan hasarların geri kazanılmasını sağlamak için Amerikalı bilim adamları tarafından geliştirilen ve ABD'de ileri teknolojiye sahip laboratuvarlarda üretilmiş olan fda onaylı Kleopatra kokteyli, Doktor Biran Ekici tarafından artık Türkiye'de de uygulanmaya başlandı.

Yaşlanma, güneş ışınlarının zararlı etkileri, dış radikaller, stres ve kötü beslenme özellikle cildi olumsuz yönde etkiliyor. Ciltte oluşan hasarların geri kazanılmasını sağlamak için Amerikalı bilim adamları tarafından, ABD'de ileri teknolojiye sahip laboratuvarlarda üretilmiş fda onaylı Kleopatra kokteyli Doktor Biran Ekici tarafından Türkiye'de uygulanmaya başlandı.
 
HOLLWOOD YILDIZLARININ TERCİHİ
 
Kleopatra Kokteyli ile alakalı bilgi veren doktor Biran Ekici, günümüzde Brad Pitt, Angelina Jolie gibi Hollywood yıldızlarına benzemek isteyen kişilerin içerisinde yer alan tb-500 adlı güçlü bir peptit ile antienflamatuar özelliğe sahip yaraları onaran dokuların yenilenmesinde ve  elastikiyeti toparlama da etkili olan bu kokteyl ile hayallerine ulaşmaları mümkün" dedi.
 
19-01/24/20.jpeg
 
İŞLEM 10 DAKİKA SÜRÜYOR, 2 YA DA 3 SEANSTA BİTİYOR

Medikal estetik hekimi Doktor Biran Ekici,"Yorgun yüzler ile alakalı meslek dallarına göre sıralama yapıldığında genelde gazetecilerde, siyasilerde, oyuncularda ve yoğun iş temposunda çalışan meslek gruplarını da Kleopatra kokteyli ile memnuniyet verici sonuçlar alınıyor.
 
19-01/24/21.jpeg
 
Göz altı morluklarında ince kırışıklıklara bağlı yorgun vr düşük ifadenin düzelmesi mümkün. 2 veya 3 seansla 10 dakika süren bu işlemle, yüzde herhangi bir morluk ve hasar oluşmadan sonuçlara ulaşabiliyoruz. 20 ile 60 yaş aralığında herkese uygulanabilen, etkisi hastalığın kendisine özel göstermesinde bağlı 5 yıl kadar sürebilen bu uygulama bir ay içerisinde maksimum etkiyi gösteriyor" diye konuştu.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN