Usta oyuncu Eşref Kolçak, eşi ve oğlunun yanına defnedilecek

Usta oyuncu Eşref Kolçak, eşi ve oğlunun yanına defnedilecek

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu 92 yaşındaki Eşref Kolçak, vasiyeti üzerine, yarın ikindide düzenlenecek törenin ardından, oğlu Harun Kolçak ile eşi Özcan Kolçak'ın yanına defnedilecek.

Ocak ayında akciğerlerinin su toplaması nedeniyle Bursa Çekirge Devlet Hastenesi'ne kaldırılan usta oyuncu, tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Gemlik'teki evine dönen Eşref Kolçak, sağlık durumu tekrar ağırlaşınca, Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Ünlü oyuncu, dün saat 17.00 sıralarında hastanede, doktorların tüm müdahalesine karşın yaşamını yitirdi. 

OĞLU VE EŞİNİN YANINA DEFNEDİLECEK

Usta oyuncu Eşref Kolçak'ın vasiyetinin, 9 yıl önce vefat eden eşi Özcan Kolçak ile 2017 yılında hayatını kaybeden oğlu Harun Kolçak'ın yanına defnedilmek olduğu öğrenildi.

Ayrıca usta oyuncunun, bir süre önce kendi mezar taşını da yaptırdığı görüldü. Kolçak, yarın ikindi namazında Asım Kocabıyık Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedilecek.

'DUAYEN BİR SANATÇIYDI'

Ünlü oyuncunun ölüm haberiyle, sanatçı arkadaşları ve yakınları Gemlik Devlet Hastanesi'ne geldi. Hastaneye gelen sanatçılardan, ünlü oyuncu Cahit Kaşıkçılar üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

''Üzüntülüyüz. Örnek aldığımız duayen bir sanatçıydı. Bursa'da görüştüğümüz, birlikte çalıştığımız günler oldu. Uzun zamandır Bursa Devlet Hasatanesi'nde tedavi görüyordu. Ben turnelerim sebebiyle çok ilgilenemedim ancak oyuncu arkadaşımız Mehmet Vanlıoğlu, kendisiyle yakından ilgilendi. Daha sonra Gemlik'te tedaviye alındığını öğrendik. Dün de bu acı haberi aldık. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerinin başı sağolsun."

BURSA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN