45'lik Zuhal Topal'dan Olay Paylaşım! Bakın Havuz Kenarında Nasıl Poz Verdi?

45'lik Zuhal Topal'dan Olay Paylaşım! Bakın Havuz Kenarında Nasıl Poz Verdi?

Oyunculuğu bırakıp program sunuculuğuna başlayan Zuhal Topal, tüm sezonun yorgunluğunu atmak için ailesi ile Kıbrıs'a gitti. Kıbrıs'tan sürekli paylaşım yapan Topal'ın son gönderisi ise adeta sosyal medyayı salladı. Bakın Zuhal Topal ne paylaştı?

Sihirli Annem dizisinde oynadığı rolü sonrası hafızalara Suzan olarak kazınan oyuncu Zuhal Topal, evlenme programıyla da adından sıkça söz ettirmişti. Son olarak TV8'de yemek programı sunan Zuhal Topal, yarışmanın sezon finaline girmesiyle beraber soluğu Kıbrıs'ta aldı. Kıbrıs'tan sürekli paylaşım yapan Topal, son paylaşımı ile olay oldu. Göğüs dekoltesi ile paylaşım yapan Topal'ın gönderisi binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte Zuhal Topal'ın o paylaşımı.

zuhaltopalyemekteyiz.jpg

KIBRIS'TAN TATİL PAYLAŞIMLARI YAPMAYI İHMAL ETMEDİ

Gündüz kuşağı programları ile adından sıkça söz ettiren oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, son dönemlerde paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Eşi ve kızıyla Kıbrıs tatiline çıkan Topal, o anlarını sevenleriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Her paylaşımı ses getiren güzel sunucu yaşına rağmen fiziğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

zuhaltopalkimdir.jpg

YEMEK PROGRAMININ YENİ SEZONU İÇİN İLK PAYLAŞIM

Evlenme programı sunan Zuhal Topal, TV8'de yemek yarışmasına transfer olmuştu. Her hafta birbirinden ilginç konukları ağırlayan Topal'ın açıklamaları da sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Son dönemlerin en popüler sunucuları arasına giren Topal, yakın dostu Müge Anlı'nın nikahından sonra soluğu Kıbrıs'ta aldı. Tatil tercihini Kıbrıs'tan yana kullanan Zuhal Topal, eşi ve çocuğu ile tatilin tadını çıkarıyor. Yakında yeni sezonuna başlayacak olan Topal, yayınladığı tanıtım videosunda ödülün 50 bin liraya çıktığını duyurmuştu.

zuhaltopalneresi.jpg

YAŞINA RAĞMEN FORUMUNU KORUYOR

TV8'de Yemekteyiz programını sunan Zuhal Topal, estetikleri ile de çok konuşuldu. En son burun estetiği yaptıran Topal, spor salonunda çektiği iddialı pozlarla da kendinde söz ettirdi. 45 yaşındaki güzel oyuncu yaşına rağmen hala formunu korurken, ünlülerin bikinili poz kervanına da katılmıştı.

zuhaltopalneresi.jpg

SON GÖNDERİSİ YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Tatil paylaşımları yapan oyuncu en son paylaşımı ile adeta sosyal medyada gündem oldu. Giydiği siyah dekolteli üstü ile dikkatleri üzerine çeken Zuhal Topal, o anlarını Instagram hesabından yayınladı. Fotoğrafa çok sayıda yorum gelirken, Topal'ın bronzluğu da dikkatlerden kaçmadı. Her hali ile adından söz ettiren Zuhal Topal, tatilin son günlerinin tadını çıkarmaya çalışıyor. Yakında Yemekteyiz programının yeni sezonu için ekran karşısına çıkacak olan Topal, sosyal medya hesabından program için ilk tanıtımını paylaştı.

zuhaltopalesii.jpg

İŞTE ZUHAL TOPAL'IN DİKKAT ÇEKEN O FOTOĞRAFI

zuhaltopalbikini.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN