Borç bataklığındaki Serdar Ortaç iş değişti! Resmen para basıyor

Borç bataklığındaki Serdar Ortaç iş değişti! Resmen para basıyor

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç son dönemlerde yaşadığı borçlardan dolayı sıkıntı yaşarken, geçtiğimiz günlerde "Borçlarımı bitirdim, artık dağıtacağım" diyerek borçlarını ödediğini açıklamıştı. Borçlarından dolayı şarkı yazmadığını ifade eden Ortaç, sosyal medyadan yeni bir işe atıldı. İşte Serdar Ortaç'ın para bastığı o iş.

Türkiye'nin en çok dinlenen pop şarkıcılarından olan Serdar Ortaç son dönemlerde işi kadar özel hayatı ile de gündemden düşmüyor. Eşi Chloe Loughnan ile 2019 yılında boşanan Ortaç, nafakasını ödeyemediği için eski eşi tarafından evine haciz memurları gönderilmişti. Uzun bir süre magazin gündemini meşgul eden bu olay sonrasında üzüntüsünü dile getiren Ortaç, geçtiğimiz günlerde borçlarını bitirdiğini söylemişti. Artık şarkı yazacağını belirten Ortaç, sosyal medyadan yeni bir işe de atıldı. İşte ünlülerin yeni gelir kapısı.

hadscal.jpg

SERDAR ORTAÇ'IN YENİ PARA KAZANMA YOLU

Sosyal medyada son zamanlarda trend olan kişiye özel videolarla, doğum günü gibi özel kutlamalar, tebrik ve karşı tarafa iletilmek istenen özel mesajlar karşılığında para alınıyor. Bu trende ünlüler de katıldı. Dudak uçuklatan paralar alan ünlüler arasında Yılmaz Vural ve Cengiz Kurtoğlu'nun yanı sıra Serdar Ortaç da katıldı.

.jpg

YIL SONUNDA ÖDEMESİNİ ALACAK

Günaydın yazarı Tuba Kalçık'a konuşan Serdar Ortaç, yaptığı yeni işi hakkında "Maksadım para kazanmak değil, insanları mutlu etmek" diyerek şunları kaydetti:

"Yaklaşık bir yıldır bir sosyal medya platformu ile anlaşarak sevenlerime özel videolar çekiyorum. Doğum günlerini kutluyorum, küs olan çiftleri barıştırıyorum, yani benim aracılığımla karşı tarafa istedikleri özel mesajı iletiyorlar. Videolarımda bazen küçük bir bölüm de olsa şarkı da söylüyorum. Ayda ortalama 100 video çekiyorum. Bana büyük bir ilgi var. En çok videosu istenen ünlü isim benim. Sevenlerimin hepsi özel ve onları mutlu etmek için de bu platformla iş birliği yapıyorum. Videolar karşılığında belli bir ücret ödeniyor. Bana yıl sonunda ödenecek"

120 BİN LİRA KAZANIYOR

Videolarını para kazanmak için çekmediğini belirten Ortaç, sevenlerine özel anlar yaşatmak için yaptığını belirtti. Yurt dışında yaygın olarak yapılan bu yeni sistem Türkiye'de de ünlülerin kadrajında. Sisteme yeni katılan Ortaç'ın ise bu videolar ve paylaşımlardan 120 bin lira kazandığı konuşulanlar arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN