Bu Formül Yaşlanmayı Önlüyor! İşte Cildi Onaran ve Yaşlanmayı Engelleyen O Yöntem

Bu Formül Yaşlanmayı Önlüyor! İşte Cildi Onaran ve Yaşlanmayı Engelleyen O Yöntem

Bu formül, cilt bakımı ve saç bakımı yaparken en çok tercih edilen doğal yöntemlerin arasında yer alıyor. Cildin beslenmesini sağlayan bu formül, doğru şekilde uygulandığında yaşlanma belirtilerinin de önüne geçiyor. İşte hücreleri yenilemesi ile birlikte cildin her daim genç kalmasına yardımcı olan o yöntem hakkında merak edilen detaylar.

Son günlerde birçok kadın tarafından doğal cilt bakımı olarak en çok tercih edilen yöntemler arasına giren Hindistan cevizi yağ, içerisinde bulunan bileşenler sayesinde son derece faydalı olarak mucizeler yaratıyor. İşte hindistan cevizi yağının cilde iyi gelen o faydaları hakkında merak edilen detaylar.

kapak.jpg

CİLDİ NEMLENDİRİYOR

Hindistan cevizi yağı cilt için doğal bir nemlendirici görevi görür. Özellikle kuru ve hassas ciltler için Hindistan cevizi yağı idealdir.

Cildin pul pul dökülmesini engelleyen Hindistan cevizi yağı, cildin doğal nem dengesini korur. Kuru ciltten şikayetçiyseniz Hindistan cevizi yağını ellerinizle ısıtıp doğrudan cildinize uygulayabilirsiniz.

haberici2-001.jpg

CİLT LEKELERİNİ YOK EDİYOR VE CİLT TONUNU EŞİTLİYOR

Güneş ışınları ya da akne sebebiyle cildinizde lekeler oluşabilir. Cildinizdeki lekeler, cildin kusursuz görünümünü bozar. Cilt lekeleri için pahalı kremler kullanmanıza hiç gerek yok. Hindistan cevizi yağı ile cilt lekelerini açabilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı, cilt tonunu eşitleyerek cilt lekelerinin görünümünü en aza indirir. Düzenli kullanılan Hindistan cevizi yağı, cildi aydınlatır.

Hindistan cevizi yağının bu özelliğinden faydalanmak için bir cezvede Hindistan cevizi yağını ısıtın. Ardından ciltteki lekenin üzerine 10 dakika kadar masaj yaparak yağı uygulayın. Yağın cilt tarafından emilmesi için bir saat kadar beklemelisiniz. Sürenin sonunda cildinizi temizleyerek yağdan arındırın. Haftada 1-2 kez mutlaka düzenli olarak tekrar edin.

haberici-001.jpg

YAŞLANMANIN ÖNÜNE GEÇİYOR

Hindistan cevizi yağı, antioksidan özelliğine sahiptir. Hindistan cevizi yağı cilt bariyerini güçlendirir. Cildi besler ve onarır. Cilt sorunlarını gidermekte usta olan Hindistan cevizi yağı, ince çizgilerin görünümünü azaltır.

Hindistan cevizi yağı yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır. Kırışıklık görünümünü azaltır. Böylece her zaman genç ve taze bir cilde sahip olursunuz. Hindistan cevizi yağı ciltteki kolajen üretimini artırır. Bu sayede ciltteki erken yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI CİLDİN BESLENMESİNE YARDIMCI OLUYOR

Hindistan cevizi yağı, antibakteriyel ve antienflamatuar özellikleri sayesinde ciltteki serbest radikallerle mücadele eder. Hasar gören cilt bariyerini onarır. Cildi iyileştirir ve besler.

Hindistan cevizi yağı, ciltte meydana gelen tahriş ve kızarıklığa çok iyi gelir. Hindistan cevizi yağı içerdiği E vitamini sayesinde dış etkenlere karşı cildi daha güçlü hale getirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN