Bu Tarifle İstenmeyen Tüyleri Süper Kolay Bir Şekilde Yok Edeceksiniz! Epilasyon veya Ağdaya Gerek Yok!

Bu Tarifle İstenmeyen Tüyleri Süper Kolay Bir Şekilde Yok Edeceksiniz! Epilasyon veya Ağdaya Gerek Yok!

Bir gün aynaya bakıyorsun ve yüzünde istenmeyen tüyler ile karşılaşıyorsun. Ne yazık ki, yaşlandıkça bu tüyler daha belirgin hale gelecek, bu yüzden onlardan hemen kurtulmak istiyorsun! Ancak bunu mümkün olduğunca etkili bir şekilde nasıl yapabilirsiniz?

Bazı kadınların doğal olarak diğerlerine göre daha fazla tüyleri vardır. Bunun hormonlar ve genlerle ilgisi var. Örneğin, koyu saçlı kadınlar genellikle sarı saçlı kadınlara göre daha görünür yüz saçlarına sahiptir. Güneş ışığının fazla olmadığı dönemlerde (kış gibi) saçlar daha da koyulaşabilir. Kesin olan bir şey var: Her kadının bir dereceye kadar istenmeyen tüyleri vardır. Dudağınızdaki tüyler sizi rahatsız ediyor mu ve bu konuda bir şeyler yapmak ister misiniz? Yapabilirsiniz! Üst dudağınıza ağda yaptırmak veya uygun fiyatlı lazer epilasyon seçenekleri aramak için pahalı bir güzellik uzmanına gitmenize gerek yok. Yüzünüzdeki tüyleri kendiniz almak çok kolay!

YÜZ OVMA YÖNTEMİ

Üst dudağınızı tıraş etmeyi düşünebilirsiniz, ancak bu genellikle güzellik uzmanları tarafından önerilmez. Neden? Çünkü tüyler çok çabuk uzar. Bunun nedeni, tamamen kaldırılmak yerine yalnızca 'kesilmiş' olmalarıdır. Tüyler tekrar büyüdüğünde, daha koyu ve daha kalın görünebilirler. Ayrıca dudağınızda ne rahat ne de güzel olan kirli tüyler olacak! Yüz ovma kullanarak tüyleri yok etmek en iyisidir. Sizin paylaşacağımzı son derece etkili bir tarifimiz var.

haberici-001.jpg

YULAF EZMESİ, BAL VE LİMON SUYU TARİFİ

MALZEMELER:

1/2 çay kaşığı yulaf ezmesi
1 yemek kaşığı bal
8-10 damla limon suyu

HAZIRLANIŞI:

Yulaf ezmesini bal ve limon suyu ile küçük bir kapta macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Macunu yüzünüze uygulayın ve istenmeyen tüylerin üzerine sürerek güzelce ovalayın. Bunu yaklaşık 5 dakika yapın ve ardından macunu ılık su ile durulayın. Bu işlemi haftada yaklaşık 3 kez kullanın ve tüyler yavaş yavaş kaybolacaktır. Limona dikkat edin çünkü göz çevresinde tahrişe neden olabilir!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN