Bu Yöntem Bulaşık Makinesindeki Kirecin Kökünü Kazıyor! Bulaşık Makinesine Bunu Atın ve Sonsuza Dek Kireçten Kurtulun!

Bu Yöntem Bulaşık Makinesindeki Kirecin Kökünü Kazıyor! Bulaşık Makinesine Bunu Atın ve Sonsuza Dek Kireçten Kurtulun!

Uzun yıllardır neredeyse herkesin aktif olarak kullandığı bulaşık makineleri, bir yandan temizlik diğer yanda ise tasarruf anlamında kadınların önde gelen tercihleri arasında biliniyor. Ancak bulaşık makineleri, her ne kadar mutfak eşyalarını muazzam temizlese de kendisini yeterince temiz tutamaması hanımlar için oldukça can sıkıcı bir sorun...

Buna bağlı son günlerde gün yüzüne çıkan bu yöntem, tek bir karışım sayesinde bulaşık makinenizin pırıl pırıl ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor. İşte, bulaşık makinenizde bulunan kirleri ve kireci yok edecek mucizevi o yöntem hakkında merak edilen her şey...

BU YÖNTEM BULAŞIK MAKİNESİNDEKİ KİRECİN KÖKÜNÜ KAZIYACAK!

Kadınların hayat standartlarını kolay hale getiren muazzam ürünler arasında bilinen bulaşık makinesi, tek seferde çok sayıda bulaşığı temizlemesi ile her açıdan tasarruf sağlıyor. Bulaşıkların pırıl pırıl olmasına yardımcı olan bu son derce önemli teknolojik alet, uzun soluklu bir kullanım açısından da hanımlara en iyi imkanları sunuyor.

Aynı zamanda kireçlenme ve kir tutma açısından oldukça can sıkıcı olan ve ekstra zorluk çıkardığı bilinen bulaşık makineleri, temizlik esnasında hanımları zorlu bir durumun içerisine sokabiliyor. Ancak son günlerde uzmanlar, bulaşık makinesindeki kirecin kökünü kazıyan bir yöntemi ortaya çıkardılar. İşte, bulaşık makinenizdeki kireçleri yok edecek ve oluşumların önüne geçecek o mucizevi yöntem.

kapak.jpg

BULAŞIK MAKİNESİNDE BULUNAN KİRECİ YOK EDEN MUCİZEVİ YÖNTEM NASIL HAZIRLANIR?

Malzemeler:

1 çay kaşığı sirke
Çeyrek çay bardağı karbonat
1 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı limon tuzu

NASIL UYGULANIR?

Bulaşık makinesi için mucizevi yöntemler arasında bilinen bu yöntemi uygulamak için makinenin alt rafını yerinden çıkararak bulaşık makinesinin en alt bölgesine karbonat, kabartma tozu ve limon tuzunu boşaltıyoruz. Bu üç ürünü dökmenizin hemen ardından 1 çay bardağı sirkeyi iyice gezdiriyoruz. Bütün malzemeler tamamen birbirine karıştıktan sonra hava kabarcıkları meydan gelecektir. Bu aşamada makineyi kapatalım, ardından en uzun program ve en yüksek sıcaklık olacak şekilde çalıştıralım. Bulaşık makinesinin belirlediğimiz programda çalışması sona erdikten sonra fark etmediğiniz bölümlerin bile kireçten arındığını anlayacaksınız.

haberici-001.jpg

BULAŞIK MAKİNESİ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALI?

Bulaşık makinesinin uzun süreler boyunca kullanıma sahip olabilmeleri adına kireçten korumanın yanı sıra bulaşık kirlerini de içerisinde barındırmamamız gerekiyor. Bunun için ilk olarak bulaşık makinesinin tamamen boş kalmasını sağlayalım. Ardından makinemizin sökülen parçalarını da dışarıya alarak güzel bir yıkama işlemi gerçekleştirelim. Bu parçaları temizledikten sonra makinenizi eliniz yardımıyla ulaşabildiği bütün noktaları ayrıntılı olarak temizlik malzemeleri ile temizleyelim ve durulayalım. Sonra sizle paylaştığımız bu kireç çözücü yöntemi uygulayarak bulaşık makinenizde bu mucizevi temizliğin işe yaradığından emin olalım.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN