Bu Yöntem Cildinizde Botoks Etkisi Yaratacak! İşte Yüzünüzü Daha Parlak ve Gergin Gösterecek O Yöntem!

Bu Yöntem Cildinizde Botoks Etkisi Yaratacak! İşte Yüzünüzü Daha Parlak ve Gergin Gösterecek O Yöntem!

Cilt sağlığı, özellikle kadınların oldukça dikkat ettiği ve bazı doğal yöntemler ve kürler ile korunmaya çalışılan güzellik yolları arasında bulunuyor. Bu sebeple uzmanlar tarafından çok sayıda maske ve kür tarifi ortaya çıkıyor. Ancak son günlerde açıklanan bu tarif, cildin kolajen ve nem dengesini kısa zaman içerisinde düzenlemesi ile gündeme oturdu. İşte, uzmanların mucizevi olarak adlandırdığı o yöntem hakkında merak edilen her şey...

Yaş ilerledikçe yüzde veya cildin bazı bölgelerinde belli kırışıklıklar ve lekeler ön plana çıkar. Bunun sebebi ise, cildin doğal nem dengesi kaybolması ve kolajen üretiminin azalmasından dolayı bilinir. Ancak son zamanlarda gün yüzüne çıkan doğal bir kür sayesinde cildin yaşlanma belirtilerini geciktirmek mümkün.

haberici-002.jpgBU YÖNTEM SAYESİNDE CİLDİNİZ DAHA PARLAK VE DAHA GERGİN!

Geçtiğimiz günlerde uzmanlar, tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda cildin kendi nemini dengeleyen ve kırışıklıkların azalmasına yardımcı olan muazzam bir yöntem gündeme oturdu. Bu doğal kürü uygulayan hanımların güzellik merkezlerine tonlarca para harcamasına gerek kalmayacağını söylemek istiyoruz. İşte, çok sayıda güzellik uzmanının önerdiği mucizevi doğal cilt kürü hakkında merak edilen detaylar.

haberici1-004.jpg

CİLT SAĞLIĞINDA SON DERECE ETKİLİ MUCİZEVİ YUMURTA AKI KÜRÜ!

Cilt için oldukça faydalı gıdalardan biri olan yumurta, son günlerde son derece etkili kürlerde yer alıyor. Özellikle son zamanlarda uzmanlarında sık sık önerdiği yumurta akı, maske olarak uygulandığı zaman ciltde bulunan kırışıklıkların önüne geçerek yüzün gergin ve pürüzsüz olmasına yardımcı oluyor. 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde hazırlanan bu maskenin yardımı ile cildinizin kaybolan nemini geri kazanabilir ve yüzünüzün tamamen gerginleşme eğilimine girdiğini fark edebilirsiniz. Peki, yumurta akı maskesi nasıl uygulanır? Nasıl hazırlanır? İşte detaylar...

İlk olarak bir kase içerisine 1 adet yumurta akını ekleyelim ve yumurta akını güzelce çırpalım.
Ardından hazırladığımız yumurta akını bir pamuk veya maske fırçası yardımı ile cilde tamamen yedirelim.
Uyguladığınız yumurta akı maskesini cildin üzerinde yaklaşık 5 ila 10 dakika civarında yüzünüzde bekletin.
Son olarak yüzünüzü hafif olacak şekilde yıkarak maskenin temizlenmesini sağlayın.

C VİTAMİNİ TÜKETMEYİ İHMAL ETMEYİN!

Cildin nem dengesini düzenleyen ve kolajen üretimini artırabilmek için C vitamini, son derece önemli bileşen olarak ön plan çıkıyor. Bu sebeple uzmanlar, gün içerisinde muhakkak C vitamini açısından zengin olan gıdaların tüketilmesi gerektiğini açıklıyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN