Bu Yöntem İle İnce Dudaklar Anında Dolgunlaşıyor! İşte Silikon Olmadan Dolgulu Dudaklara Sahip Olmanın Yolu

Bu Yöntem İle İnce Dudaklar Anında Dolgunlaşıyor! İşte Silikon Olmadan Dolgulu Dudaklara Sahip Olmanın Yolu

Her kadının, hayali güzel dudaklar olabilir. Ancak güzel ve dolgun dudaklara sahip olmak sandığınız kadar zor değil. Bu haberimiz de yer alan ipuçları ile mükemmel görünümlü dudaklara sahip olabilirsiniz. İşte dolgun ve güzel dudaklar için yapmanız gereken o yöntemler...

Doğal yöntemler ile, mükemmel dudaklara sahip olmak ister misiniz? O zaman bu haberimize mutlaka göz atmalısınız. Işıl Işıl parlayan, canlı renkli ve dolgun dudaklar elde etmek için, doğal bakım yöntemleri uygulayabilirsiniz. Çekici dudaklara sahip olmak için sizlerle paylaşacağımız adımları uygulayarak çevrenizde fark yaratacaksınız. Aynı zamanda yapmanız gerekenler oldukça kolay ve pratik. Bu doğal yöntemleri uyguladıktan sonra dudaklarınızda ortaya çıkan muhteşem değişikliğe siz bile inanamayacaksınız.

haberici1.jpg

CANLI DUDAKLAR

Mükemmel ve canlı renklerde dudaklara elde etmek için sadece ruj uygulamanız gerekmiyor. Bu yöntem eşliğinde dudaklarınız çok daha sağlıklı ve canlı görünecek. Bu yöntemi uygulamak için aşağıdakileri yapmanız gerekecek;

Gün içerisinde dudaklarınıza birkaç dakika masaj yapmak, dolgun dudaklara sahip olmanıza yardım eder.
Uyumadan önce dudaklarınıza havuç yağı sürerseniz, dudaklarınız çok daha sağlıklı bir görünüme elde edecektir.
Aynı zamanda dudağınıza süt ve zerdeçal kürünü uygulamak, yine sağlıklı dudaklar için oldukça önemli.

SÜT VE ZERDEÇAL KÜRÜ

Öncelikle bir kaşık süte bir miktar zerdeçal ilave edin ve iyice karıştırın. Sonra hazırladığınız bu karışımı dudaklarınıza güzelce sürmeniz gerekiyor. Ardından dudağınızda 5 dakika kadar bekletin. Son olarak dudağınızı su ile durulayın. Bu kürü 2 haftalık süre içerisinde düzenli olarak uygulamanız halinde çok daha canlı ve güzel bir dudaklara sahip olduğunuzu fark edeceksiniz.

haberici2-002.jpg

FARKLI VE ÖNEMLİ BİRKAÇ İPUCU

Dudaklarınızın daha dolgun, canlı ve sağlıklı görünmesi adına uygulayabileceğiniz diğer yöntemler ise şu şekilde:

Dudaklarınızın kurumasına hiç bir zaman izin vermeyin, dudakları her daim nemli tutmak, dudak bakımı için oldukça önemlidir.
Dudaklarınızı, diş fırçanız yardımı ile hafif olacak şekilde fırçalayarak ölü derilerden arınmasına yardımcı olabilirsiniz.
Dudaklarınıza iyi gelecek farklı bir doğal yöntem ise gül yapraklarını uygulamaktır. Gül yapraklarını yırtarak, direkt olarak dudaklarınıza sürebilirsiniz. Bunun yanı sıra, sütün içerisinde biraz bekleterek bir kür hazırladıktan sonra kullanmanız da mümkündür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN