Çılgın Dondurmacı'nın Aklını Başından Aldı! Çılgın Dondurmacının Başı Müşteriyle Dertte

Çılgın Dondurmacı'nın Aklını Başından Aldı! Çılgın Dondurmacının Başı Müşteriyle Dertte

Çektiği videolarla TikTok'da izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı yine gündemde. Müşterileriyle yaptığı danslarla sosyal medyayı sallayan Çılgın Dondurmacı, mini etekli müşterisiyle çektiği video gündeme bomba gibi düştü. Kadın müşterisinin dansını hayretler içerisinde izleyen Çılgın Dondurmacı şoke oldu. İşte Çılgın Dondurmacı'nın başının döndüğü o dans...

TikTok'da çektiği dans videoları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Çılgın Dondurmacı ismiyle anılan Mehmet Dinç, bu sefer fena yakalandı. Zaman zaman videolarında oynattığı kadınlar yüzünden eleştiriler alan Çılgın Dondurmacı durmak bilmiyor. Bu sefer pembe mini elbisesiyle karşısında dans eden kadın müşterisini çeken dondurmacı, neye uğradığını şaşırdı.

TÜRKİYE BU DONDURMACIYI KONUŞUYOR

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan TikTok'da videolar çeken ve danslarıyla ortalığı kasıp kavuran Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç kısa sürede fenomen oldu. Özellikle dans figürleriyle ön plana çıkan Çılgın Dondurmacı, milyonlarca izlenerek Türkiye'nin gündemine oturmuş durumda.

a1-89.jpg

MİNİ ELBİSESİYLE AKILLARI BAŞTAN ALDI

Antalya'da bulunan dondurma dükkanından videolar çekip sosyal medya platformlarında yayınlayan Çılgın Dondurmacı son müşterisinin dansıyla olay oldu. Pembe renkli mini elbisesiyle Çılgın Dondurmacı'nın karşısında dans eden kadın müşteri akılları baştan aldı.

a2-65.jpg

DONDURMAYI BIRAKIP YANINA KOŞTU

O anları ağzı açık izleyen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, dondurmayı bırakıp kadının yanına koştu. Kadın müşterisiyle çılgınlar gibi dans eden dondurmacı sosyal medyayı adeta salladı.

NUSRET VE CNZ BURAK İLE YARIŞIYOR

Öte yandan Hayatımıza Instagram üzerinden giren ve kısa sürede Türkiye'nin en zengin insanları arasında giren Nusret Gökçe'ye rakip olan Mehmet Dinç, takipçi sayısı ile Nusret'i geçeceğe benziyor. Yabancı turistlerin dikkatini çeken Dinç, çılgın danslarıyla da çok konuşuluyor. Müşterilerine dans eşliğinde sunum yapan Mehmet Dinç'in paylaşım videoları ise milyonlarca izlenmeyi buluyor.

a5-16.jpg

HER HAREKETİ OLAY

Turistlerin gözdesi haline gelen Çılgın Dondurmacı, her gün dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Şarkı ve müzik eşliğinde çılgın danslar yapan ve yaptıran Mehmet Dinç, son yayınladığı videosu ile yine kendinden söz ettirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN