Didem Arslan'nın programı korku filmine döndü! Yüzünü göstermeyen adamı bakın ne hale soktular

Didem Arslan'nın programı korku filmine döndü! Yüzünü göstermeyen adamı bakın ne hale soktular

Gündüz programları arasında yer alan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programında skandallar bitmiyor. Geçen yayında kızı öldürüldüğü sırada tuvalette olan anneye tuvalet canlandırması yaptıran Didem Arslan, bu defa yayında yüzünü göstermek isteyen konuğu maskeyle çıkardı. İşte o anlar.

Gündüz kuşağı programları arasında rekabet devam ederken, ilginç anların da yaşanmadığı gün yok. Canlı yayında tuvalet canlandırması yaptırılan Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme programında bu defa yüzünü göstermek istemeyen konuğu beyaz maske ile çıkardılar. İzleyenler ise neye uğradığını şaşırdı.

didem.jpg

TUVALAET CANLANDIRMASINDAN SONRA MASKE SKANDALI

Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Vazgeçme programında skandallar bitmiyor. Show TV'de yayınlanan program geçen haftalarda tuvalet canlandırması ile sosyal medyada gündem olurken, yayında bu defa 90'lı yılların formatına dönüldü.

tuvalet.jpg

YÜZÜNÜ GÖSTERMEK İSTEMEDİ KORKU FİLMİNE DÖNDÜ

Yüzünü göstermek istemeyen adamı beyaz maskeyle çıkardılar. 21 gündür kayıp olan İlknur isimli kızlarını bulmak için programa katılan aile bazı isimler üzerinde durunca, o isimlerden biri yayına çıkartıldı. Yayına çıkan şahıs kimliğinin ve yüzünün verilmesini istemeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı. O kişiyi stüdyoya getiren Didem Arslan, yüzünü göstermek istemediği için oyun maskesi taktırdı. Görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

maskeler.jpg

DİDEM ARSLAN'IN SKANDALARI BİTMİYOR

Programda skandallar durmazken geçtiğimiz aylarda da sunucu Didem Arslan Yılmaz, yayında Kürtçe konuşan konuğa sert çıkıp burası Türkiye mesajında bulunmuştu. Yılmaz'ın tepkisi ise sosyal medyada çok fazla tepki almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN