Ebru Şallı'dan dekolte faciası! Paylaştığına pişman ettiler

Ebru Şallı'dan dekolte faciası! Paylaştığına pişman ettiler

Ünlü manken Ebru Şallı sosyal medya hesabından paylaştığı elbiseyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Netflix etkinliğine katılacak olan Şallı, giyeceği kıyafeti sevenleri ile paylaşınca beklenmedik tepkiler aldı. İddialı kıyafetiyle fotoğraflar çekip paylaşan Şallı bu defa sevenlerinden eksi not aldı. Kimi takipçileri ise Şallı'nın mini elbisesine 'Giyinmeyi unutmuşsun' yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz yıl oğlu Pars Tan'ı kaybeden manken Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş desteği ile kötü günleri toparladı. Kendini işine adayan güzel manken 3 milyona yakın takipçisinin olduğu Instagram hesabından da paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor. Yaşına rağmen fit bir vücuda sahip olan Şallı'nın giydikleri de bir o kadar olay yaratıyor. Son paylaştığı siyah elbise pozu ile sosyal medya da konuşulan Ebru Şallı bu defa sevenlerinden kötü yorumlar aldı. Özel bir davet için giydiği elbiseyi paylaşan Şallı'nın iddialı kıyafeti beğenilmedi. İşte o elbise

ebrusan.jpg

EBRU ŞALLI'YI DEKOLTE DE KURTARAMADI

Özel hayatı ile sürekli magazin gündemini meşgul eden manken Ebru Şallı, sosyal medya hesabını aktif kullanan isimler arasında.

deniz.jpg

Hayat tarzı dikkat çeken Şallı, bu defa Netflix etkinliği için giydiği kıyafeti sevenleri ile paylaştı. Siyah bol dekolteli kıyafet vücudunu sararken, beğenenler arasında olumsuz eleştiriler de yer aldı.

alliiebru.jpg

Kendisine gelen eleştirilere cevap vermeyen Şallı, siyah elbisesi ile bol bol fotoğraf paylaştı. Sırt, göğüs ve bacak dekoltelerinin bir arada olduğu mini elbisesiyle poz veren Şallı, beklediği tepkileri takipçilerinden alamadı. Şallı'nın mini elbisesine "Giyinmeyi unutmuş"," Elbise mi şimdi bu" gibi yorumlar yağdı.

ebruuugur.jpg

İşte Ebru Şallı'nın kötü yorumlar aldığı elbise

ebrusn.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN