Kadife Gibi Parlak ve Güçlü Saçlar İçin Mucizevi Yöntem! İşte Bütün Kadınların Merak Ettiği O Karışım!

Kadife Gibi Parlak ve Güçlü Saçlar İçin Mucizevi Yöntem! İşte Bütün Kadınların Merak Ettiği O Karışım!

Kadınlar, uzun yıllardır saçlarına bakım uygulamaları için çok sayıda ürünleri deniyor. Bunun için marketlerde satılan ürünler veya doğal ürünlere ihtiyaç duyuyorlar. Fakat son zamanlarda uzmanlar, oldukça etkili bir karışım önermesi ile neredeyse herkesin ağzı açık kaldı. İşte, gür ve sağlıklı saçlara sahip olmak isteyen kadınların merakla araştırdığı o kür tarifi.

Bakımlı ve gür saçlar, her kadının hayali ve uğruna her yöntemi uyguladığı güzellik sırları arasında biliniyor. Bu sebeple kadınlar, çok daha sağlıklı görünen saçlar için doğru yöntemi uygulamalıdır. Uzmanlar, son günlerde ön plana çıkan doğal saç bakım uygulamalarının gür ve uzun ve sağlıklı saçlar için en iyisi olduğu konusunda hemfikirler.

Dışarıdan satın alınan saç bakım kremleri, içerisinde bulunan zararlı ve toksik maddeler sebebi ile uzmanlar kesinlikle önermiyor. Buna bağlı, kadınlar sağlıklı ve doğal saç bakım yöntemlerini araştırmaya devam ediyorlar. İşte, milyonlarca kadının araştırdığı sağlıklı saçlar için en çok merak edilen o yöntem hakkında her şey...

haberici-001.jpg

YUMURTA VE ZEYTİNYAĞI SAÇLARI ÖNEMLİ DERECEDE GÜÇLENDİRİYOR

İnsan vücudu açısından çok sayıda faydaları olduğu bilinen yumurta ve zeytinyağı ürünleri, son günlerde güçlü saçlar elde etmek isteyen kadınlar tarafından sık sık tercih ediliyor. Bu nedenle, protein açısından oldukça zengin olan yumurta, zeytinyağı ile maske formunda kullanılır. Bu karışım sayesinde, saçların doğal yöntemler eşliğinde güçlendirilmesini sağlarken aynı zamanda saçların kaybettiği nemi kazanmasına da yardımcı olur. günümüzde milyonlarca kadın, kadife gibi saçlar elde etmek için yumurta ve zeytinyağı karışımını uygulamaya başladı.

YUMURTA VE ZEYTİNYAĞI KARIŞIMI MALZEMELERİ

1 adet yumurta
5 kaşık saf zeytinyağı

haberici2-001.jpg

YUMURTA VE ZEYTİNYAĞI KÜRÜNÜN HAZIRLANIŞI

İlk olarak yumurta ve zeytinyağı karışımını hazırlamak için, bir adet yumurtayı kasenin içerisine kırarak iyice çırpıyoruz. Çırptığımız yumurtanın üzerine 5 yemek kaşığı zeytinyağı ilave ediyoruz. Ardından iki ürünü karıştırmaya devam ediyoruz. Daha sonra iki ürünün iyice karışmasıyla birlikte bakım kürümüz hazır hale geliyor. Bu kürümüzü kuru olan saçlarımıza uyguluyoruz ve 30 dakika civarında bekletiyoruz. Son olarak saçımızı ılık su ile durulayarak maskeyi saçımızdan temizliyoruz. Bu karışımı haftada bir defa uygulamak saçlarınızı gür ve nemli bir hale getirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN