Oğulcan Engin'in aşkı Miray Daner'in ilişkisi çıktı! Seda Sayan bile bilmiyor

Oğulcan Engin'in aşkı Miray Daner'in ilişkisi çıktı! Seda Sayan bile bilmiyor

Kuş Uçuşu dizisindeki Aslı performansı ile herkesin beğenisini toplayan oyuncu Miray Daner hakkında şoke eden bir detay ortaya çıktı. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile uzun süredir bir ilişki yaşayan Miray Daner'in bakın kiminle ilişkisi çıktı? İşte herkesi şoke edecek o kişi.

Genç kadın oyuncular arasında hızla yıldızı parlayan Miray Daner son projesi olan Kuş Uçuşu dizisindeki karakteri ile büyük bir beğeni toplamıştı. Başarılı oyuncu kariyeri kadar özel hayatıyla sık sık magazin gündeminden düşmüyor. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Daner hakkında herkesi şoke eden bir detay ortaya çıktı. Güzel oyuncunun bakın kiminle ilişkisi çıktı?

ogulan.jpg

KUŞ UÇUSU DİZİSİ PERFORMASIYLA ÇOK KONUŞULDU

23 yaşındaki başarılı oyuncu Miray Daner, son dönemlerde Netflix dizi olan Kuş Uçuşu dizisindeki Aslı karakteri ile konuşuluyor. Bir gazetecinin meslek yolculuğunu anlatan dizide Birce Akalay, İbrahim Çelikol gibi isimlerle başrol paylaşan Daner, oyunculuğu konuşturdu. Türkiye'nin gündeminden düşmeyen dizinin Aslı karakterine hayat veren Daner de güzelliği ve başarısıyla en çok konuşulanlar arasında girdi.

danerler.jpg

MİRAY DANER-ARAS BULUT İYNEMLİ İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKTI

Kariyeri ve başarıları kadar özel hayatıyla da sık sık magazine düşen Miray Daner, Kubilay Aka'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin' kaptırdı. Uzun süredir beraber olan çift parmakla gösterilen çiftler arasında girdi.

aras.jpg

ARAS BULUT İYNEMLİ İLİŞKİSİ ORTAYA ÇIKTI

Daner'in özel hayatına ilişkin çarpıcı bir detay da ortaya çıktı. Güzel oyuncunun yine kendi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ile akraba olduğu ortaya çıktı. İkilinin kuzen olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN