Resimde Gördüğünüz İlk Hayvan Aşk Dilinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Aşk Dilinizi Ortaya Çıkaran Optik İllüzyon Testi

Resimde Gördüğünüz İlk Hayvan Aşk Dilinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Aşk Dilinizi Ortaya Çıkaran Optik İllüzyon Testi

İlk gördüğünüz hayvan 'sevgi dilinizi' ortaya çıkarır: Bu optik illüzyonda, ilk gördüğünüz veya gözlemlediğiniz hayvan sevgi dilinizi ortaya çıkaracaktır. Yapmanız gereken tek şey resme dikkatlice bakmak.

Bu optik illüzyon aynı zamanda akıllara durgunluk verir ve kafa karıştırıcıdır. Bir kişi, hayvanlardan hangisinin görünür olduğunu bulmak için yakından bakmalıdır. Optik illüzyonlar bazen ilginçtir ve aşk dili de dahil olmak üzere kişilik özelliklerini ortaya çıkarır.

Bir yazara göre, bir kişinin sevgi dili, sevgi ifadelerini verme ve alma şekline atıfta bulunur. Beş Sevgi Dili: Eşinize Gönülden Bağlılığı Nasıl İfade Edersiniz adlı kitabında, insanların aşağıda belirtilen kategorilerden en az bir birincil sevgi dili konuştuklarını, yani;

Hediye alma, kaliteli zaman, onaylama sözleri, hizmet eylemleri ve fiziksel temas.

Hiçbirimiz sevgiyi aynı şekilde iletmiyoruz ve bu yüzden insanların sevgiyi almayı tercih ettikleri farklı yollar var.

RESİMDE İLK HANGİ HAYVANI GÖRÜYORSUN?

Bu resimde önce bir atı, bir yunusu, bir kuşu, bir yengeçi, bir ayıyı, bir köpek yavrusunu ve ördek yavrularını görebilir misiniz? Peki ilk olarak hangisini fark ettin?

kapak-001.jpg

KUŞ

İlk önce kuşu gözlemlerseniz, kendinizi ifade eden türden bir insansınız demektir. Uzmana göre bu, her zaman ilgi odağı olmanız veya asla utanmamanız gerektiği anlamına gelmez. Ayrıca sevdiğiniz bir grup insanla birlikte olduğunuzda en iyi durumda olduğunuz anlamına gelmez.

Etkileyici bir kişi veya kişilik, başkalarını etkiler veya ikna eder. Olumlu özellikler arasında sıcak, arkadaş canlısı, duyarlı, şefkatli ve cömert olmak yer alır.

YENGEÇ

İlk önce yengeci gözlemlerseniz, fiziksel dokunuş olarak bilinen bir aşk diliniz var demektir. Bu tür insanlar, eşlerinden gelen sevgi sözlerine dokunmak yerine el ele tutuşmayı tercih ederler. Bu insanlar, eşlerine karşı sevgi veya şefkat duyguları göstermeleri gerektiğine inanırlar. Tuhaflıkları ile ünlüdürler.

YUNUS

Yunusu ilk kez gözlemlerseniz, yaratıcı olduğunuz ve sevgi dilinizin fiziksel temas olduğu anlamına gelir. Uzmana göre, "Böyle insanlar hayal dünyasına odaklanarak hayatlarını harcadıklarında, romantik partnerinizin sizi topraklayabilmesi de önemlidir." Yaratıcı bir kişi duyarlılık ve hayal gücü gösterir ve bir şeyler icat eden veya büyüten kişidir.

AT

İlk önce atı gözlemlerseniz, inatçılığınızla ünlü olduğunuz ve onların sevgi dilinin hizmet eylemleri olarak bilindiği anlamına gelir. Bu tür insanlar, bunaldıklarında anlayacak birini isterler. Partneriniz için seveceğini bildiğiniz bir şey yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Hizmet verdiğinizde zamanınızdan vazgeçtiğinizi gösterir.

GİZLİ ÖRDEK YAVRULARI

Gizli ördek yavrularını ilk fark ederseniz, aşk dilinizin kaliteli zaman olduğu anlamına gelir. Bir uzmana göre, bu tür insanlar sürekli olarak diğer insanların tamamen özlediği şeyleri arıyorlar. Ayrıca, bir sevgili olarak, sizin ve eşinizin yalnızca birbirinize odaklanmak için bolca zaman ayırmanızın sizin için önemli olduğu söylenir.

Bu tür insanlar önemli ve öncelikli hissetmek isterler. Hediye almak ya da başka materyalist şeyler, hareketler veya dokunuşlar almak istemezler, birlikte anlamlı zaman geçirmeyi tercih ederler.

KÖPEK YAVRUSU

Yavru köpeği ilk gözlemleyenler, sevgi dillerinin kaliteli zaman olduğunu anlarlar. Bir uzmana göre, aşırıya kaçan biri değilsin ama kibar ve anlayışlısın ve başkalarını kendinden önde tutmayı seviyorsun.

AYI

İlk önce ayıyı gözlemlerseniz, hediye almayı sevdiğiniz anlamına gelir. Bir uzmana göre, insanların somut nesneler aracılığıyla size karşı duygularını ifade etmesine alışkın bir insansınız. Hediye, beş sevgi dilinden biridir.

Chapman'ın aşk dili teorisine göre, bir aşk dili basitçe bir kişinin bir ilişkide sevgi almanın tercih edilen yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN