WD-40 İçin Denemeyi Hiç Düşünmediğiniz Kullanım Alanlarını Öğrenince Hadi Canım Diyeceksiniz

WD-40 İçin Denemeyi Hiç Düşünmediğiniz Kullanım Alanlarını Öğrenince Hadi Canım Diyeceksiniz

WD-40 hakkında ne biliyorsunuz? Yada, gerçekten WD-40' ın hangi alanlarda kullanıldığını biliyor musunuz? Haberimizde WD-40 'ı kullanabileceğiniz farklı kullanım alanlarını açıkladık. İşte WD-40 ' ın hiç beklemediğiniz farklı kullanım alanları...

Çoğu insan, WD-40 'ın sadece bazı basit kullanımları biliyor. Belki de gıcırdayan bir kapı, paslı bir bisiklet zinciri veya çekiçlerinizi parlatmak için kullanıyorsunuz, ama bunun daha birçok kullanım alanı olduğunu biliyor muydunuz? Sadece bu listeye bir göz atın ve uçup gitmeye hazır olun!

basliksiz-8.jpg

GÜMÜŞÜNÜZÜ PARLATMAK İÇİN WD-40

Gümüşleriniz kullanıma bağlı yada zaman geçtikçe kararma yapabilir. Öyleyse, gümüşlerinizi adeta mağaza vitrininden fırlamış gibi görünmesini istiyorsanız, bir beze WD-40 püskürtün ve parıldayana kadar silin!

loosening-zippers.jpg

FERMUARLARI GEVŞETMEK

Garip bir ses çıkaran fermuar daha kötü ne olabilir? İnatçı bir fermuarınız varsa, fermuarınızın üzerine biraz WD-40 püskürtün ve kolayca hareket ettiğini hissedin.

shining-shoes.jpg

PARLAYAN AYAKKABI

Beyaz spor ayakkabılara sahip olmak en iyisi ve en kötüsü. Bir yandan süper havalı görünüyorlar, ama diğer yandan kullandıkça kirlenecekler. Bir beze WD-40 püskürtün ve iksiri kirli bölgelere nazikçe sürün.

cleaning-tar-stains.jpg

KATRAN LEKELERİNİ TEMİZLEME

Arabanızda katran lekesi yaşamadıysanız, o zaman gerçekten çok şanslısınız. Ancak bu lekeleri otomobilinizde bulursanız, bilin ki WD-40 ile bir sprey ve silme tüm sorunlarınızı ortadan kaldırabilir.

defrosting-ice.jpg

BUZ ÇÖZME

Sabah arabanıza geldiğinizi, bir kış gecesinde neredeyse hiç dinmeyen kar yağışından sonra ellerinizin donduğunu ve sonra arabanızın camlarının donmuş olduğunu hayal edin. Korkup kaçmak yerine, ön camınıza ve diğer camlarınıza WD-40 püskürterek bir gece önceden kendinizi hazırlayabilirsiniz.

removing-rings.jpg

YÜZÜKLERİN ÇIKARILMASI

Alyansınızı asla çıkarmak istemeseniz de, ihtiyaç duyduğunuz durumlar vardır. Parmağınızda çok uzun süre kalan bir yüzüğü, yani WD-40'ınız yoksa çıkarmak çok zor olabilir. Parmağınızı püskürtün ve yüzüğü hemen kaydırın.

removing-gum.jpg

SAKIZI ÇIKARMA

Ayakkabınızın altına korkunç bir sakız yapışmasıyla karşılaşırsanız, sakızın kurumasına izin vermeli ve ardından ayakkabınızın alt tarafına WD-40 püskürterek çıkarmalısınız.

taking-out-lipstick-stains.jpg

RUJ LEKELERİNİ ÇIKARMA

Gömleğinizdeki ruj lekesinden kurtulmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey D-40'ı bir beze sıkıp lekeyi silmek.

cleaning-crayon-stains.jpg

BOYA LEKELERİNİ TEMİZLEME

Eve geldiğinizde, çocuklarınız size büyük sürpriz yapmış olabilirler. Duvarlarda sürpriz bir pastel boya çizimi gördüğünüzde, sadece WD-40 püskürtüp silebileceğinizi unutmayın.

clearing-stains-from-wood.jpg

AHŞAPTAN LEKELERİ TEMİZLEME

Ahşap zeminler, masalar veya diğer mobilyalardaki lekeler gerçekten berbat görünüyor! İşte bu esnada WD -40 imdadınıza yetişiyor. Sadece püskürtün ve silin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN