WhatsApp'ın son güncellemesi olay oldu! Bu yeniliği kimse istemedi

WhatsApp'ın son güncellemesi olay oldu! Bu yeniliği kimse istemedi

Tüm dünyada milyonlarca insan tarafından tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp güncellemelerine devam ediyor. Peki WhatsApp'ın yeni güncellemesinde neler var? Tüm detaylar haberimizde.

Milyonlarca insanın haberleşme ve mesajlaşma uygulaması olarak tercih ettiği WhatsApp uygulamasından yine kimsenin istemeyeceği bir güncelleme haberi geldi. Peki WhatsApp yeni güncelleme içeriğinde neler var? Güncellemeyi neden kimse istemiyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WHATSAPP YENİ GÜNCELLEMESİ

WhatsApp yeni güncelleme içeriğinde özellikle durum paylaşma özelliği yer alıyor. Yeni güncellemeye göre artık yalnızca yazı paylaşmak isteyen insanlar için farklı yazı stilleri ve fontları sunulacak. 

Whatsapp Güncelleme

Aynı zamanda bu güncellemeyle birlikte yazılan yazıları sağa ve sola yatırmak mümkün olacak. WhatsApp tarafından yapılan açıklamaya göre bu güncellemede daha çok çizim aracına ağırlık verilecek. Aynı zamanda WhatsApp yeni güncellemeyle birlikte farklı telefonlarda çekilen fotoğrafların kalitesi ile ilgili de bir çalışma olarak artık insanların birbirlerine attıkları fotoğraflar telefon hangi marka olursa olsun aynı kalitede görüntülenebilecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN