Yağlı Saçlara Veda Etmek, İpeksi Ve Parlak Saçlara Kavuşmak İÇin Bu Saç Derisi Peelingini Uygulayıp Derin Bir Oh Çekin

Yağlı Saçlara Veda Etmek, İpeksi Ve Parlak Saçlara Kavuşmak İÇin Bu Saç Derisi Peelingini Uygulayıp Derin Bir Oh Çekin

Yağlı ve mat duran hacimsiz saçlar kaderiniz olmasın. Yaz mevsimine girerken saçlarınıza gereken değeri haberimizde tarifini verdiğimiz saç peelingi ile verin. İşte evinizde kolaylıkla uygulayabileceğiniz o saç derisi peelingi...

Şampuanlamaya vaktimiz olmadığı için randevudan vazgeçmek kaç kez başımıza geldi. Veya iş görüşmelerimizi saç yıkama gününe göre planlamak için mi? Kadınlar her gün bu çok yaygın sorun olan yağlı saçlarla karşı karşıya kalmaktadır. Özellikle çok ince ve kırılgan saçlara sahip olanlar asla huzur bulmaz. Saçınızı temiz ve ipeksi hale getirmek için kuru şampuan kullanmak veya sürekli yıkamak için her zaman oradasınız. Aslında, çok fazla yıkamak, sanılanın aksine saçınızın kirlenmesine neden olabilir. Aşırı sebum üretimi olduğunda, kafa derisinin pullarla dolduğunu fark ederiz. Bunun kepek olması gerekmez, sadece saçı hemen yağlandırmaya meyilli olan sebumumuzdur. Böylece bizi bakımsız ve yağlı görünen saçlar ile baş başa bırakıyor.

yagli-saclara-oneriler-1280x818.jpg

YAĞLI SAÇLARA VEDA ETMEK, İPEKSİ VE PARLAK SAÇLARA KAVUŞMAK İÇİN BU SAÇ DERİSİ PEELİNGİNİ UYGULAYIP DERİN BİR OH ÇEKİN

Saç tipine gelince, ne yazık ki çok az şey yapabiliriz. Kalın ve dolgun saçlar sadece uzak bir hayal ve tekrarı mümkün olmayan bir özellik. Ancak bu, saçımıza ve saç derimize bakamayacağımız anlamına gelmez. Örneğin, ters şampuanlama tekniğini kullanmak, yani önce saç kremi ve ardından şampuanla yıkamak. Bu şekilde saçtaki herhangi bir kalıntı ürünü ortadan kaldıracağız, ayrıca kepek ve kaşıntıyı da azaltacağız. Ancak, tıpkı cilt gibi, kafa derisinin de peelinge ihtiyacı vardır. Ürün kalıntılarını, fazla sebum ve ölü hücreleri yok etmek için. Eksfoliasyon veya gommage , epidermisin yüzeysel tabakasını kaldıran estetik bir tedavidir. Bu şekilde dokuların oksijenlenmesine ve cildin yenilenmesine yardımcı olur.

yagli-sac-nasil-onlenir.jpg

BU YÖNTEMLE YAĞLI SAÇLARA VEDA EDİN

Evinizde kolaylıkla yapabileceğiniz saç maskesi için malzemeler:
2 yemek kaşığı deniz tuzu
4 damla çay ağacı yağı
2 yemek kaşığı sıvıyağ
4 damla biberiye yağı
Tüm malzemeleri küçük bir kapta karıştırıyoruz ve karışımı keseye alıp ıslak saçla saç derisine uyguluyoruz. Dairesel ve hassas hareketlerle güzelce masaj yapmaya devam edelim. Sonra iyice durulayıp şampuanla ya da daha iyisi ters şampuanlamayla devam ediyoruz. Saç derisini tahriş etmemek için keseyi ayda bir veya en fazla iki kez kullanırız.

SAÇLARINIZ İPEKSİ VE PARLAK GÖRÜNSÜN

Ardından, bu kolay ovma ile ipeksi ve parlak saçları hemen evde yapabilirsiniz. Gelin saçlarımız için gerçek bir güzellik rutini oluşturalım ve farkı hemen görelim. Onları güçlendirmek için en az iki haftada bir keratin maskesi uyguluyoruz . Kuaföre gitmenize gerek yok, direkt evde hazırlayabiliriz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN