Yalı Çapkını dizisinin finali ortaya çıktı! Çapkın Ferit'in sonu kahredecek "Aşk-ı Memnu vakası"

Yalı Çapkını dizisinin finali ortaya çıktı! Çapkın Ferit'in sonu kahredecek "Aşk-ı Memnu vakası"

Yalı Çapkını dizisinin final sahnesi herkesi şaşırttı. Dizideki tavırlarından dolayı izleyenlerin tepkisine neden olan Ferit'in sonu herkesi ağlayacak. Bakın Yalı Çapkını dizisinin finali nasıl oluyor?

Star Tv'de izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin final sahnesi ortaya çıktı. Her sahnesi olay yaratan dizinin finalini görenler inanamadı. Bakın Yalı Çapkını dizisi nasıl bitiyor?

ferit.jpg

DİZİNİN FİNALİ ÜZDÜ

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in başrollerine oynadığı dizi Yalı Çapkını her bölümüyle sosyal medyanın gündeminden düşmezken, diziye dair final sahnesi ortaya çıktı.

yali.jpg

Burhan Cahit Morkaya'nın Yalı Çapkını kitabından uyarlandığı iddia edilen dizinin finali izleyen herkesi şoke edecek. Sevilen yapım biterken dizinin sevenleri resmen kahrolacak.

yalidizi.jpg

FERİT AĞLATACAK

Seyran'a sırılsıklam aşık olacak olan Ferit dizinin finalinde herkesi ağlayacak. Dizinin sonunda Seyran, kendisini aldatan Ferit'i terk edecek ve Ferit bu ayrılığa dayanamayarak hayatına son verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN