Yalı Çapkını Ferit'in fişi çekildi! Kavga sonunu getirdi: Yerine Survivor yıldızı geliyor! İşte o açıklama

Yalı Çapkını Ferit'in fişi çekildi! Kavga sonunu getirdi: Yerine Survivor yıldızı geliyor! İşte o açıklama

Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisiyle ilgili ortaya atılan iddia seyirciyi üzdü. Dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir'in kadrodan çıkacağı ve yerine 2021 Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'ın geçeceği söylendi. Konuyla ilgili seyircinin merakı artarken ilk açıklama Yiğit Poyraz'dan geldi.

Şimdilerde Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'le yaşadığı aşkla konuşulan Survivor yarışmacısının finaliste Yiğit Poyraz'ın Yalı Çapkını dizisinin başrolüne geleceği konuşuluyor.

Günlerdir gündemden düşmeyen konuyla ilgili birçok paylaşım yapılırken, Poyraz o paylaşımlardan biri ile iddiaları tiye aldı.

 mert ramazan demir yalı çapkınından ayrılıyor mu

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Mert Ramazan Demir ile Kubilay Aka'nın kavgasından sonra dizinin gidişatı merak edilmişti. Yazılı basındaki haberlerde; OGM Pictures yılbaşı partisine katılan ve fazla içen Mert Ramazan Demir'in rol arkadaşı Afra Saraçoğlu'yla ilgili çirkin sözler kullanmasına Afra Saraçoğlu'nun erkek arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Kubilay Aka sessiz kalamadığı ve ikilinin birbirlerine girdiği iddiaları yer aldı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN