Yalı Çapkını kadrosuna girmesi beklenirken Survivor Poyraz'ın yeni işi ortaya çıktı! Survivor'ın sihirli değneği ona da dokundu!

Yalı Çapkını kadrosuna girmesi beklenirken Survivor Poyraz'ın yeni işi ortaya çıktı! Survivor'ın sihirli değneği ona da dokundu!

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir'in yerine geleceğine dair iddialar ortaya atılan Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz girişimci bir ruha sahip olduğunu gözler önüne serdi. Survivor'da milyonların tanıdığı Yiğit Poyraz, spor giyim markası kurdu. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'e bir süredir beraber olan Yiğit Poyraz'ın geçtiğimiz günlerde Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna katılacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. Survivor 2021 ikincisi Yiğit Poyraz'ın kendi spor giyim mağazasını açtığı açıklandı.

Dizi ve film paylaşan bir Twitter hesabı, Mert Ramazan Demir'in sağlık sorunlarından dolayı Yalı Çapkını dizisinden ayrıldığını ve yerine Survivor yıldızı Yiğit Poyraz'ın geleceğini iddia etti. Söz konusu iddialarla Yiğit Poyraz dalga geçti.

Survivor Yiğit Poyraz

Bir süre modellik yapan Yiğit Poyraz, Survivor'dan döndükten sonra kendi işini kurmaya karar verdi. Kadınlar ve erkekler için spor malzemeleri satan bir mağaza açan hayatta kalan eski oyuncu, çevrimiçi satış yapıyor.

Robert Kolejinden mezun olduktan ve Boğaziçi Üniversitesi'nde İşletme eğitimleri gören Poyraz, 2021 Survivor Yarışması için gönüllüler ekibine katıldı. Finalist Poyraz, İsmail Balaban'ın ardından 2.’liği elde etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN