Yalı Çapkını'nda Afra'dan sonra bir ayrılık daha! Başrol kalmadı "Yalı Ferit'in haremine dönmüştü"

Yalı Çapkını'nda Afra'dan sonra bir ayrılık daha! Başrol kalmadı "Yalı Ferit'in haremine dönmüştü"

İlk bölümlerde yan rol olarak oynayan ve menajerinin senaristle konuşması sonrası rolünün arttırıldığı iddia edilen Buçu Buse Kahraman için ayrılık vakti geliyor mu? Dizinin ana hikayesini yazan Gülseren Budayıcıoğlu devreye girdi. Seyran karakteri arka plana atılmıştı...

İzlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi son günlerde ayrılık haberleriyle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Seyran karakterini oynayan Afra Saraçoğlu'nın arka plana atılmasıyla başlayan sürece yazar Gülseren Budayıcıoğlu da devreye girdi. Pelin karakteri için bakın ne talimat verdi?

yali.jpg

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE SULAR DURULMUYOR

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde oynadığı Yalı Çapkını dizisinde senaryo resmen değişti. Seyran karakteri bir anda arka plana atılıp Pelin karakteri ön plana çıkartıldı. İddialara göre bunu isteyen Pelin karakterine hayat veren Buçu Buse Kahraman'dı.

pelin.jpg

DEVREYE HİKAYE YAZARI GİRDİ

Yine diğer bir iddiaya göre Afra Saraçoğlu'nun bu durumundan rahatsız olduğu ve ayrılık kararı aldığı yönündeydi. Tüm bunlar yaşanırken devreye dizinin hikayesini yazan Gülseren Budayıcıoğlu girdi.

yali-001.jpg

PELİN İÇİN TALİMAT VERDİ! YALIDA BÜYÜK DEĞİŞİM

Budayıcıoğlu, senaryonun dışına çıkılmamasını istediği haberlerinin ardından sürpriz bir değişim yaşandı ve Pelin karakteri yalıdan çıkarıldı.

p.jpg

Kulislerde dolaşan iddialara göre; Budayıcıoğlu dizinin seyrini değiştirdiği için Buçe Buse Kahraman'ın diziden çıkarılmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN