Yalı Çapkını'nda şok ayrılık! Sevilen oyuncu diziye veda ettiğini açıkladı

Yalı Çapkını'nda şok  ayrılık! Sevilen oyuncu diziye veda ettiğini açıkladı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'ndan seyircileri şaşırtan bir ayrılık haberi geldi. Peki hangi oyuncu diziye veda ediyor? Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlandığı günden beri büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Yalı Çapkını dizisinden seyircileri şaşırtan bir ayrılık haberi geldi. Peki diziye veda eden isim kim? Yalı Çapkını dizisinden ayrılan isim ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDEN KİM AYRILIYOR

Dizinin başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor ve dizi yayınlandığı her hafta rakiplerinin önüne geçerek reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yalı Çapkını dizisi ünlü psikolog Gülsen Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı gerçek hikayelerden oluşuyor ve dizide Çetin Tekindor Halis Ağa rolüne rol veriyor. 

Yalı Çapkını Dizisinden Kim Ayrılıyor

Yalı Çapkını dizisi Ferit ve Seyran'ın aşk hikayesi üzerinden seyirciye aktarılıyor. Dizi her Cuma sevenleriyle buluşuyor ve 11 bölümü geride bıraktı. Dizide yer alan Cansu Fırıncı, İbrahim karakterine hayat veriyordu. Cansu Fırıncı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla diziye veda ettiğini açıkladı. Fırıncı'nın açıklamaları ise şu şekilde; 'Yalı Çapkını'nda canlandırıyor olduğum İbrahim karakterini yapım ile de karar vererek sonlandırma kararı aldık. Dizi reytingi bol, sezonu uzun olsun. Bütün ekip arkadaşlarıma başarılar diliyorum, yeni projelerde görüşmek üzere.' 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN