Yamaç'ı kim vurdu? Damat Celasun Yamaç'ı neden vurdu?

Yamaç'ı kim vurdu? Damat Celasun Yamaç'ı neden vurdu?

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 21 Ocak akşamı Çukur 2. Dönem 16. bölüm yayınlanacak. Peki Yamaç'ı vuran Celasun mu? Celasun neden böyle bir şey yapsın? İzleyicilerin en çok merak ettiği Yamaç'ın kurtulup kurtulamayacağı ve kim tarafından vurulduğu. Çukur yeni bölün fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölüm fragmanı ve Çukur'da yaşanacak gelişmelerin ipuçları...

Çukur yeni bölüm fragmanı kanal tarafından yayınlandı. 21 Ocak pazartesi akşamı Çukur 2. Dönem 16. bölüm ile ekranlara gelecek. Yeni bölümde "Yamaç'ı vuran Celasun mu?", "Yamaç vurulduktan sonra mahallede neler değişecek?", Celesun Yamaç'ı neden vursun?" sorusunun yanıtları tek tek yanıt bulacak. İşte Çukur yeni bölüm fragmanı ve Yamaç'ı kimin vurduğunun detayları...

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? 


Çukur dizisi yeni bölüm bu hafta pazartesi günü yine aynı saatte ekranlarda olacak. Kanal  Çukur 49. bölümün fargmanını yayınladı. Çukur 2. dönem 16. bölüm fragmanında Yamaç’ı vuran kişinin yüzü belli oluyor. Peki Yamaç’ı vuran kişi kim? İdris Koçovalı "Yamaç'ımı vurmuşlar" diyerek oğlunun vurulduğu haberini duyururken annesi ise !Ben öleyim ama Yamaç yaşasın" diye dualar ediyor. Yamaç Koçovalı kardeşlerini bir araya yeniden getiriyor ve Koçovalılar Yamaç'ın intikamını almak için birbirleri ile kenetleniyor. Cumali Koçovalı annesine "Yamaç'ı vuranlardan hesap soracağım" diye söz verirken Vartolu ise ÇETO'yu vuruyor. Yeni bölüm aksiyon dolu sahneleri ile izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı.

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç vurulması haberi Koçavalıları büyük bir üzüntüye boğmuştur. Yamaç hastaneye kaldırılmıştır. Tüm ailesi ve sevenleri Yamaç’tan gelecek haberi beklerken, Yamaç’ı vuran kişiyi aramaya başlayan Cumali ailesine o ismi bulacağına söz vermiştir. Medet’in söylediği sözler dikkat çekerken Yamaç’ı vuran Medet mi? Sorularını güçlendirmiştir. Çukur’da ise Karakuzular sıkıntıya düşmüştür. Fragmanın son sahnesinde ise Vartolu için Çeto ile hesaplaşma vakti gelmiştir.

ÇETO ÖLÜYOR MU?

Çeto kaçarken Vartolu yakalanıyor ve ikiside birbirine silah çekiyor ve Vartolu “Çeto bey nereye diye sorup” vuruyor. Fragmandaki bu sahne ile acaba Çeto ölüyor ve diziden çıkıyor mu? sorusunu izleyicilerin aklına getirdi. Diğer bir soruda Yamaç’ı vuran Çeto olabilir mi? Sorusu akıllara geldi. 

YAMAÇ’I VURAN CELASUN MU?

Çukur’un yeni yayınlanan sahnesinde Yamaç’ın vurulma anı ile ilgili bir detay verildi. Yamaç’ın ormanda arabada inen kişiye şu farları kapat dedikten sonra o kişi tarafından vurulmuştu. İşte yeni sahnede o kişi Yamaç’ın yanına yaklaşır ve o görünen yüzün Celasun olduğu görülür. Yamaç’ın vurulduktan sonra söylediği sözler "neden neden"den başka bir şey değildir. 

19-01/19/ukur-2-donem-16-bolum-fragmani.jpg

ÇUKUR'DA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çukur’un ekrana gelen 2. sezonun 15. bölümünde Cumali ile Selim arasındaki çocukluklarından kalan bir anı izleyen ekran başındakiler, bugüne döndüklerinde Selim ve Cumali’nin yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini gördüler. Saadet ve oğlunun hasretiyle yanıp tutuşan ve bu uğurda Çeto’nun dediklerini yapan Vartolu, Selim’in Lal Fındık’ı vurmasıyla Saadet ve oğluna kavuştu. Ersoy’un kendilerine ihanet ettiğini öğrenen Çeto’nun Ersoy’u öldürdüğü sahne, bölümün en çok konuşulan anları arasına adını yazdırdı. Ersoy’la buluşacağını düşünen Yamaç, karşısında tanıdığı bir yüzü gördü ve kurşunlarının hedefi oldu.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 21 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN