Yargı geldi Teşkilat dibe çakıldı! Senaristler çıldırmak üzere! Büyük kaçış başladı! Son vedayı duyunca 'Kapatın' diyeceksiniz

Yargı geldi Teşkilat dibe çakıldı! Senaristler çıldırmak üzere! Büyük kaçış başladı! Son vedayı duyunca 'Kapatın' diyeceksiniz

TRT1 ekranlarında en çok izlenen diziler arasında yer alan Teşkilat dizisinden ayrılan ayrılana. Çok sayıda oyuncunun ayrıldığı dizinden yaprak dökümü eksik olmuyor. İşte diziden ayrılacak son isim...

Dizi sektöründe kıyasıya yarış devam ederken. çok sayıda dizide reytinge yenilerek çekilme kararı aldı. Başladığı günlerde reytinglerin altını üstüne getiren Teşkilat dizisi de yeni rakibi Yargı dizisine yenildi. Diziden üst üste ayrılık haberleri gelirken, izleyiciyi üzen bir kötü haber daha geldi.

telkilay.jpg

TEŞKİLAT DİZİSİNDE KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisi ikinci sezonunu bitirerek yaz tatiline giriş yaptı. Çekimleri biten diziden ise iddialar eksik olmuyor. Geçtiğimiz günlerde en iyi oyuncuların diziden ayrılmasıyla hayal kırıklığına uğratan Teşkilat dizisinden yeni bir ayrılık haberi daha geldi. Bu ayrılık haberi ise ortalığı karıştıracak cinsten. Dizideki yaprak dökümü 'Final mı oluyor?' sorularını da akıllara getirdi.

kadin.jpg

DİZİDEN BOMBA İSİMLER ÇIKIYOR

Geçtiğimiz hafta diziden en son ayrılan kişi Hulki karakterine can veren Nihat Altun Kaya oldu. Kaya'dan önce ise Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman ayrılmıştı. Bu isimlerin yanı sıra diziden Ezgi Şenler ve Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul'un da ayrılacağı iddia edildi. Böylelikle diziye kısa sürede 6 kişi daha veda etmiş olacak. Rakip olarak karşısına çıkan Yargı dizisinin Teşkilat'ın reytinglerini etkilediği söylenirken, dizi bu hafta 48. bölümü ile sezan finali yapacak. Ağustos ayında tekrardan sevenlerinin karşısına çıkacak olan Teşkilat'a yeni isimlerin gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

antep.jpg

SERDAR KARAKTERİNDEN İMALI PAYLAŞIM

Ayrılacağı konuşulanlar arasında olan Çağlar Ertuğrul tarafından henüz resmi bir açıklama gelmezken, Ertuğrul'un 3. sezonda olmayacağı iddialar arasında. Twitter hesabından imalı paylaşımlarda bulunan Çağlar Ertuğrul'un bu paylaşımı ise büyük yankı uyandırmıştı.

yargidisizi.jpg

GÖZLER SON BÖLÜME DÖNDÜ

Ekrana ilk geldiği sıralarda büyük bir sükse yakalayan dizi ikinci sezonda Yargı dizisinin erkana gelmesiyle kan kaybetmeye başladı. Koltuğunu Yargı'ya bırakan Teşkilat'a ayrılıklarda eklenince işin içinden çıkılmayacak bir hal aldı. Son haftalarda birinciliği Yargı dizisine bırak Teşkilat, 47. bölümünde ise tekrardan zirveye oynamıştı. Yayınlanacak olan son bölümü ile yine zirveye oynarsa Teşkilat dizisi kaderini de değiştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN