Yargı yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yargı yeni bölüm bu akşam var mı yok mu, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yargı her hafta Pazar akşamı seyirciyle buluşuyor. Son bölümde yine heyecanı doruklarda yaşatan dizinin bu akşam yeni bölümünün olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Yargı yeni bölüm ne zaman? 4 Aralık 2022 Yargı yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte, dizinin yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar...

Başrolünde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı Yargı dizisi bu hafta 76. bölümü ile ekrana gelecek. Ancak, bugün dizinin yayınlanacağı saatte Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni de olduğu için seyirci Yargı yeni bölümün ne zaman olacağını araştırmaya başladı.

BUGÜN YARGI YENİ BÖLÜM VAR MI?

4 Aralık Pazar günü Kanal D'nin yayın akışında Yargı'nın başlaması gereken saatte Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni yer alıyor.

Heyecanla beklenen Yargı 46. bölümü ödül töreninin ardından saat 20:45'te başlayacak.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın son bölümünde Ilgaz, Serdar'ın katilini bulmak için yeni ipuçlarına ulaşırken ortalık da kızışmaya başladı.

İpin ucunu çeken Ceylin artık sorularına yanıt arıyor. Fakat onun bulacağı cevaplar Savcı Ilgaz'ı da yakından ilgilendiriyor. Ailesi ile adalet arasında sıkışan Ceylin'in bir karar vermesi gerekiyor.

Yekta tarafında ise işler karışmaya başlıyor. Geçmişindeki sır yeni ofis heyecanını körükleyecek. Davaya farklı taraflardan bakan Ilgaz ve Ceylin'in yolları yine kesişecek. Ancak öğrendikleri tüm yeni bilgiler omuzlarında büyük bir yük oluşturacak.

 yargı yeni bölüm ne zaman

4 ARALIK 2022 KANAL D YAYIN AKIŞI

13:00 Arda ile Omuz Omuza

14:00 Yargı

16:15 Üç Kız Kardeş

18:45 Kanal D Ana Haber Hafta Sonu

19:30 Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni

20:45 Yargı

00:15 O Kız (Tekrar)

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN