Yargı'nın kızıl güzeli Başak Gümülcinelioğlu yeni projesini duyurdu! Yargı'yla tanındı o projeyle parlayacak

Yargı'nın kızıl güzeli Başak Gümülcinelioğlu yeni projesini duyurdu! Yargı'yla tanındı o projeyle parlayacak

Star TV'de Yargı dizisinde rol alan güzel oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, diziden ayrılmıştı. Ekranlara kısa bir veda yapan Gümülcinelioğlu yeni projesi ile hayranlarını sevindirdi. Başarılı oyuncu bakın hangi diziye transfer oldu?

Star TV'de son dönemlerin çok izlenen dizileri arasında giren Yargı dizisinde ayrılıklarda beraberinde geldi. Dizi de Neva karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu ayrılık kararı ile herkesi üzmüştü. Gümülcinelioğlu, müjdeli haberi verdi. Star TV'de ATV'ye transfer olan Başak Gümülcinelioğlu bakın hangi dizi ve karakter ile ekranlara dönüyor?

basak.jpg

YARGI'DAN AYRILAN BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU'NDAN YENİ PROJE

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in oynadığı Yargı dizisi reytinglerde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Son dönemlerde izlenme kaygısından dolayı final yapan yapımların aksine birinciliği kimseye bırakmayan Yargı dizisi yeni sezonu ile de şimdiden merak uyandırdı. 34. bölümde sezon finaline giren diziden ayrılık haberleri de geldi. Dizide Neva karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu, ayrılık haberi ile hayranlarını üzerken, güzel oyuncunun yeni bir projeye dahil olduğu ortaya çıktı.

yargi.jpg

STAR TV'DEN ATV'YE TRANSFER OLDU

Yakında ATV'de yayınlanacak olan Ateş Kuşları dizisine transfer olan Başak Gümülcinelioğlu, dizide Turna karakterini oynayacak. Merakla beklenen dizide oyuncu kadrosu henüz açıklanmazken, Yargı dizisinden bir transfer ile gündeme geldi. Çalışmaları devam eden dizinin hikayesi oldukça etkili.

yargineva.jpg

ATEŞİN KUŞLARI MERAK KONUSU OLDU

ATV ekranlarına iddialı bir giriş yapacağı beklenen dizi Bozdağ film tarafından çekilecek. "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz" sloganıyla çekilecek olan dizi sokak çocuklarının etkileyici hikayesinin anlatacak. Dizinin yönetmen koltuğunda İran asıllı Emir Khalilzadeh oturacak. Merakla beklenen dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem yapacak.

yargidizi.jpg

YENİ DİZİNİN KADROSU BELLİ DEĞİL

Bozdağ Film’in ATV için çektiği Destan dizisinin yeni sezonda tek bölüm sonrasında ekranlara veda edeceği de kesinleşmiş oldu. Yapım Ateşin Kuşları ile çalışmalarına başladı. Yine iddialara göre Desten dizisinde Edip Tepeli, Selim Bayraktar ve Burak Berkay Akgül final bölümünde yer almayacak.

savcineva.jpg

Bundan dolayı Destan dizisi ekranlara eksik kadro ile veda edecek. Gözler ise Bozdağ Film'in çekeceği Ateşin Kuşları filmine döndü. Konusu ile Dikkatleri üzerine çekecek olan dizinin başrollerinde ise kimlerin oynayacağı merak konusu oldu. İddialara göre dizide Engin Altan Düzyatan'ın başrolde oynayacağı konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN