Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım ifşası! Bakın nasıl biriymiş?

Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım ifşası! Bakın nasıl biriymiş?

Yılın aşk bombasına imza atan Yargı'nın güzel oyuncusu Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım hakkında şoke eden bir itirafta bulundu. Uzun süredir beraber oldukları söylenen ikili geçen ay bir konsere ele ele katılarak aşk iddialarını doğrulamıştı. Pınar Deniz ilk kez ilişkisi hakkında konuştu. Bakın ne dedi?

Hadise'den ayrılıktan sonra çok sayıda isimle kısa sürekli aşk yaşayan Kaan Yıldırım, bu defa gönlünü Pınar Deniz'e kaptırdı. İlk defa bir sevgilisi ile ele ele poz veren Yıldırım, ilişkileri hakkında konuşmazken, Pınar Deniz'den bomba itiraf geldi. Yargı'daki oyunculuğu ile yıldızı parlayan Deniz bakın Kaan Yıldırım hakkına ne dedi?

pinardeniz.jpg

PINAR DENİZ'DEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Yargı dizisinde Avukat Ceylin'e hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz, Kaan Yıldırım aşkı ile gündeme bomba gibi düşmüştü.

pinar1.jpg

Yıldırım ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Deniz'in evlilik düşündüğü de iddialar arasında. Son günlerde bir giyim markasının marka yüzü olan Pınar Deniz, başarı sırrının çok çalışma olduğunu söyledi.

pino.jpg

KAAN YILDIRIM İTİRAFI

Son dönemlerin aranan isimleri arasında yer alan Pınar Deniz, kendisi ve sevgilisi Kaan Yıldırım hakkında bir itirafta bulundu.

pinardeniz2.jpg

Deniz, ekranda kendisini izlerken ağladığını söyledi. İşkolik olduğunu her fırsatta dile getiren güzel oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'ın da bu anlamda kendisine benzediğini itiraf etti. benzediklerini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN