Yasak Elma dizisine flaş transfer!

Yasak Elma dizisine flaş transfer!

Erdem Kaynarca kimdir? Yasak Elma'da Dündar kimdir? sorularının yanıtı haberimizde. FOX'un Yasak Elma dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Erdem Kaynarca dizinin yeni bölümünde Dündar karakterini canlandıracak. Medyapım'ın FOX için çektiği "Yasak Elma" dizisi ve yeni karakter Dündar ve oyuncu Erdem Kaynarca hakkında merak edilen tüm detaylar

Haberimizde 'Yasak Elma'da Dündar kimdir?' ve 'Erdem Kaynarca kimdir?' sorularının detaylı cevabını bulabilir dizinin yeni bölümü ile ilgili detayları mğrenebilirsiniz. Sevilen dizide yeni karakter sürprizi var. Oyuncu Erdem Kaynarca dizinin yeni bölümünde yeralacak olan Dündar karakterine hayat veriyor. İşte Erdem Kaynarca ve Yasak Elma'da Dündar karakteri hakkındaki detaylar...

Pazartesi akşamlarına damga vuran diziler arasında yer alan "Yasak Elma"nın son bölümünde Ender (Şevval Sam) ile Alihan'ın (Onur Tuna) şok evlilik kararı bütün dengeleri alt üst etmiş ve Alihan'ın evlilik teklifini kabul etmek için özel bir parti organize eden Zeynep'i (Sevda Erginci) adeta yıkmıştı.

Zeynep ile Alihan'ın karşı karşıya gelmesinin ardından dizinin 27. bölümünde projeye Dündar adlı yeni bir karakter katılacak.

Melis Civelek ile Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı dizide Dündar rolünü Erdem Kaynarca canlandıracak.

Son olarak Bir Deli Rüzgâr dizisinde rol alan Erdem Kaynarca'nın hayat vereceği Dündar ile Zeynep'in yolları tesadüfen kesişecek.

18-12/09/yasak-elma-dundar.jpg

ERDEM KAYNARCA KİMDİR?

Erdem Kaynarca kimdir sorusunun yanıtı:

1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Erdem Kaynarca, 6 yaşından beri kitap okuma alışkanlığı vardır. Çocukluğundan itibaren eline ne geçtiyse okumuş. Kitapların etkisinden mi bilinmez, lise döneminde hayali filozof olmaktı. Bu doğrultusunda ilerlemek için,  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirmiştir. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanıp ikinci üniversite eğitimini de yapmıştır. Erdem Kaynarca’nın 11-12 yaşından beri sporla ilgisi vardır. 4 yıl profesyonel olarak yüzmüş, sonraki yıllarda basketbol, tenis, fitness ve yogayla uğraşmıştır. ODTÜ’de okuduğu yıllarda Amerikan futbolu oynamıştır. Genç oyuncu Tiyatro ve reklam filmleriyle tanınmaya başlayan oyuncu, ilk oyunculuk deneyimi Show TV de yayınlanan Kalp Atışı adlı dizide Mehmet karakterini canlandırdı. Modern dansla da uğraşan yakışıklı oyuncu, 2016 yılında Emanet isimli filmde de rol almıştır.

ERDEM KAYNARCA HAKKINDA

Adı: Erdem Kaynarca

Doğum yeri: İstanbul

Doğum tarihi: 1992

Boyu: 182 cm

Kilosu: 75 kg

Medeni durumu: Bekar

Sevgilisi var mı?: Bilinmiyor

Hobileri: Kitap okumak, film izlemek ve yabancı dizi izlemek. Ayrıca boş zamanlarında tiyatro oyunlarına gitmek ve konsol oyunları oynayarak vakit geçirmeyi seviyor.

ROL ALDIĞI TİYATROLAR

-Arzu Tramvayı,

-En Kötü İş,

-Luna Park Oyunları,

-Bahar Noktası,

-Trendeki Yabancı,

-Gövde Gösterisi,

-Performansçı,

-Kadınlar Devleti,

-Romeo & Juliet,

-Merhaba,

-Martı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN