Yaşlanma karşıtı krem ​​sürmeye başlamak için doğru yaş nedir?

Yaşlanma karşıtı krem ​​sürmeye başlamak için doğru yaş nedir?

Cilt bakımına önem veren kadınların cilt bakım rutinlerinin arasında yaşlanma karşıtı kremlerde yer alıyor. Çoğu genç kadının aklındaki soruya haberimizle birlikte son noktayı koyuyoruz. İşte yaşlanma karşıtı krem sürmeye başlamak için doğru yaş...

Yıllardır, güzellik ürünlerinin sergilendiği reklamlarda "anti-aging" kavramı yaygın olarak kullanılmaktadır. Güneşe aşırı maruz kalma, sağlıksız bir yaşam tarzı, kirlilik, yetersiz uyku ve zihinsel stres, başta yüz derisi olmak üzere cildin dokusuna ve pürüzsüzlüğüne zarar veren cilt yaşlanmasına en çok katkıda bulunan etkenlerdir. Yaşlanmanın erken belirtileri arasında kuru cilt, ince kırışıklıklar, düzensiz cilt tonu, pürüzlü doku, görünür gözenekler ve lekeli cilt bulunur.

cit-yaslanmasi-resimli-konu.jpg

Yaşlanma karşıtı krem ​​sürmeye başlamak için doğru yaş nedir?

Y kuşağının artan “mükemmel” görünme arzusunu karşılamak için her gün yaşlanma karşıtı ürünler de dahil olmak üzere çok sayıda çözüm geliştirilmektedir. Yaşlanma karşıtı kremler, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirmede muazzam bir yardımcıdır. Yaşlanma karşıtı ürünlerde alfa ve beta hidroksi bileşikleri, retinol ve A ve C vitaminleri bulunabilir. Bu tür yaşlanma karşıtı çözümleri cilt bakımı rejiminize dahil ettikten sonra daha pürüzsüz bir dokuya yeniden kavuşabilirsiniz. Ölü cilt hücrelerinin yok edilmesinde ve yenileriyle değiştirilmesinde kanıtlanmış ve etkili doğal ve bitkisel formüller sayesinde. Beauty Guru, Shahnaz Husain, yaşlanma karşıtı kremlere ne zaman başlanması gerektiği ve faydaları hakkında bilgiler paylaşıyor.

Yaşlanma Karşıtı kremlerin Faydaları

Cildin parlaklığını arttırır Yıllar geçtikçe parlaklığın kaybolması ve gözle görülür semptomların ortaya çıkması cilde daha yaşlı bir görünüm veren birçok faktörden ikisidir. Etkili bir yaşlanma karşıtı krem, kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmayı kolaylaştırır.

- Cildin nemlenmesi ve sıkılaşması

Aşırı cilt kuruluğu ve cilt sıkılığının ve esnekliğinin kaybı gibi yaşlanma belirtileri çok yaygındır. Yaşlanma karşıtı kremin bir süre sürekli kullanılmasıyla bu sorunların çözüldüğü söylenmektedir. Kalça tohumu yağı, yaşlanma karşıtı kremlerde göz, yanak ve boyun çevresindeki sarkık cildi kaldırabilen, sıklıkla kullanılan bir bileşendir. Ek olarak, kuru cildinizin tedavisi olabilecek nemlendirici özelliklere sahiptir ciltteki pullanma ve soyulma endişelerinizi hafifletir.

- Yüzdeki lekeleri ve renk bozulmasını önler

Yaşlanma karşıtı emülsiyonların çoğu en az 15 SPF'ye sahiptir. Bu güneş kremi cildinizi UVA ve UVB ışınlarından koruyarak yaşlılık lekelerini ve olası renk bozulmalarını önler. Genellikle cilde zarar veren hücrelere karşı savaşan E ve C vitaminleri gibi antioksidanlar içerir. Düzensiz pigmentasyon krem ​​kullanılarak tedavi edilebilir. Özellikle uzun süre güneş altındaysanız, her iki saatte bir güneş kremi ve yaşlanma karşıtı losyonu yeniden uygulayın.

- Öz güveninizi artırır

Yaşlanma karşıtı rutinlerin hem fiziksel görünümünüz hem de psikolojik sağlığınız için avantajları vardır. Parlaklığınızı yayar, iyi görünmeniz için sizi motive eder ve kendinize olan güveninizi artırır.
Herkes zorluklarla karşılaşır ve kendinizi erken yaşlanma belirtilerine karşı koruma hakkınız vardır. Hem içeriden hem dışarıdan sağlıklı kalmak sizin sorumluluğunuzdadır ve bu nedenle daha genç görünmek için yaşlanma karşıtı serumları seçmek mantıklı bir karardır. İnanılmaz bir şekilde, domino etkisi genel sağlığınız için geçerlidir çünkü özgüveninizi artırır. Görünüşünüzü kabul etmek, sosyal utangaçlığınızı bırakmanızı ve daha dışa dönük olmanızı sağlar.
erken-yaslanma-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey.jpg

Yaşlanma karşıtı kremler için uygun yaş

İnsanların yaşlanma karşıtı kremleri 20'li yaşların sonunda ve 30'lu yaşların başında kullanmaya başlaması önerilmektedir. Yaşlanma belirtilerini fark etmeden önce birkaç yıl olabilir. O yaşta, bu tür belirtiler ortaya çıkmadan önce yaşlanma karşıtı krem ​​kullanmaya başlarsanız, yaşlanma sürecini yavaşlatma avantajına sahipsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN