Yaşlı adamın eşini resmin içinde sadece dahiler görüyor! Bu optik illüzyon testi kendinizi sınamak bir numara

Yaşlı adamın eşini resmin içinde sadece dahiler görüyor! Bu optik illüzyon testi kendinizi sınamak bir numara

İnsan zekasını sınamak için optik illüzyonlar son günlerin en moda etkinliklerinden biri haline geldi. Bu kez karşınıza yaşlı adam tablosuyla çıkıyoruz. Resmin içinde bulunan gizli sureti 11 saniye içinde bulabilenler uzmanlara göre dahi statüsünde bir zekaya sahip.

Optik illüzyon IQ testi: Bu görüntüde yaşlı adamın karısının gizli yüzünü bulmaya çalışın. Sadece bir dahi, fotoğrafın içindeki bir kadının yüzünü 11 saniyede görebilir. Bu optik illüzyon resminin içinde gizlenen yüzü tespit edebilir misin?

Optik illüzyon görüntülerinin içinde gizli yüzleri ortaya çıkarmayı sever misiniz? O zaman bu zeka bulmacası sizin için geliyor. Optik bir illüzyon, bir nesnenin veya çizimin veya beynin şeyleri algılama biçimine meydan okuyan insanların zihin büken, derinden büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür. Böyle harika bir örnek, yaşlı bir adamın karısının yüzünün resmin içinde gizlendiği bir resimde görülebilir.

1-006.jpg

IQ'NUZU TESTİ OPTİK İLLÜZYON: YAŞLI ADAMIN KARISI NEREDE SAKLANIYOR?

Yukarıdaki resim zor bir bulmacadır ve çocuklar ve yetişkinler için bir Zeka Oyunu olarak tasarlanmıştır. Bu optik illüzyon, yaşlı bir adamın çiftlikte karısına baktığı bir resmi gösterir. Resmin içine gizlenmiş yaşlı adamın karısının yüzünü bulmanız için size meydan okuyor. Dolayısıyla, bu optik yanılsamanın aldatıcı kısmı, kadının yüzünü tespit etmektir.

Normalde insanlar yaşlı adamın orada tek başına dikildiğini ve bir şey aradığını görecektir. Ama yaşlı adamın karısı görüntünün bir yerinde gizli. Yaşlı adamın karısının saklandığı Yeri Bulabilir misiniz? Görüntü, resimdeki gizli yüzü gözetlemeye çalışırken binlerce yetişkinin kafalarının kaşımasına neden oldu.

YAŞLI ADAMIN KARISININ GİZLİ YÜZÜNÜ 11 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon görüntüsüne yakından bakın ve resmin içindeki gizli kadının yüzünü bulmaya çalışın. Kadının yüzünü bulmak çok zor görünebilir. Fakat size bir ipucu verelim: görüntüyü ters çevirirseniz kadının yüzünü görebilirsiniz.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Görüntüyü ters çevirdiğinizde yaşlı adamın karısı çalıların altında saklanırken görülebilir. Fotoğraftaki gizli kadının yüzünü sadece 11 saniyede tespit etmeyi başarırsanız, bunun sizin olağanüstü zekanızın bir işareti olabileceği iddia edildi. Araştırmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olduğunuzu gösteriyor.

2-005.jpg

Optik illüzyonlar, beynimizin nasıl çalıştığına dair her zaman büyüleyici bir fikir verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse söyle bize, bu optik illüzyonun içinde gizlenmiş yaşlı adamın karısını gördün mü?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN